Oj Kasiu, nie przeginaj z pracami w ogrodzie, lepiej siedzieć w domu i się szybciutko wykurować niż przechodzić przeziębienie i potem się cały czas smarka.
Zdrówka życzę!
Oj, nie mogę się nim Wiolu nacieszyć, tnie jak po masełku Obiecałam sobie, że będę o niego dbać, ostrzyć, czyścić
Ja też mam kolejkę sprzętów do kupienia... Powolutku, powolutku będę dokupować. Na pierwszym miejscu są nożyce elektryczne do żywopłotów.
Nie ma za co Dłonie mam raczej małe, może na fotkach wyszły większe bo w zbliżeniu Rękawiczki noszę S/M.
Tak naprawdę będę mogła w pełni go ocenić jak zacznę używać, może dzisiaj się uda wypróbować to Ci jeszcze napiszę
Zależało mi, żeby był jak najmocniejszy bo tak naprawdę używam takich sekatorów prawie do wszystkiego, łącznie z wycinaniem gałęzi, dużych kęp miskantów, starych grubych róż etc. Najczęściej używany przeze mnie sprzęt do cięcia.
No no no, proszę mi tu nie rozsiewać alternatwnych faktów 6-ka też ma mocne ostrze. Krzewy, grubsze gałęzie daje radę ciąć bez problemu. Gardena i Fiskars w porównaniu to oseski
Ehehe Ewuniu, chodziło mi bardziej o średnice cięcia, że "2" ma fi 25 a "6" fi 20 i troszkę mniejszą długość.
Masz rację, Gardena to zabawka dla małych dziewczynek w porównaniu do Felusia
Dzięki za porady