Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 19:08, 12 sie 2021

Iwonka napisał(a)
CUDNIE!!!
Jak fotka reklamowa mebelków
W kwietniku mam styropian i na to ziemię, ale chyba nieco za dużo tego styropianu dałam bo wilczomlecz tak sobie rośnie Nie chciałam nic cięższego bo Budapest wisi na jednym gwoździu wbitym w starą i cienką już deskę.

Elewacji przybywa, super

Dziekuje Iwonko, Castorama powinna mi tantiemy płacić za pokazywanie ich mebli haha.
Włożę do kwietnika cienki styropian a na niego grubszą folię budowlaną, powinno być ok

Już się nie mogę doczekać tej elewacji

Buziaki!
mrokasia 20:02, 12 sie 2021

Przyszłam zobaczyć czy już wycięłaś trawnik pod rabatkę .

Fajnie, że elewacja się robi.
eVka 20:34, 12 sie 2021

mrokasia napisał(a)
Przyszłam zobaczyć czy już wycięłaś trawnik pod rabatkę .

Fajnie, że elewacja się robi.

A wiesz, że dzisiaj chodziłam z doniczkami i zastanawiałam się gdzie by tu bylinki wcisnąć i chyba wyrównam z rabatą zęba na którym rośnie klon palmowy i zrobi się miejsce na bylinki trochę kupiłam u Danusi, trochę w moim ogrodniczym i z 10 doniczek się uzbiera... plus jakieś swoje siewki i sadzonki z podziału i nowa rabata gotowa...

Dzięki
eVka 20:46, 12 sie 2021

Tu są takie śmieszne zęby w trawniku na dwa klony. Chyba pociągnę tą rabatę po całości, obsadzę stipami, krwawnicami od przodu, które ostatnio Kasią-Oliwką kupiłam i czyścami Humello i szałwiami od Danusi, w środku rabaty. Kulki buskowe do wywalenia, wyglądają okropnie, nie ma sensu ich trzymać.

anuska2507 21:24, 12 sie 2021

Super było zobaczyć Twój ogród na żywo! Robi wrażenie, wszystko pięknie rośnie
Dzięki jeszcze raz za sadzonki!
Agania 21:28, 12 sie 2021

Fajni strażnicy kloników
mrokasia 21:29, 12 sie 2021

Efffcia, tylko weź pod uwagę, że szałwie i stipy to raczej sucho lubią a krwawnice i humelo wręcz odwrotnie...
eVka 21:29, 12 sie 2021

anuska2507 napisał(a)
Super było zobaczyć Twój ogród na żywo! Robi wrażenie, wszystko pięknie rośnie
Dzięki jeszcze raz za sadzonki!

Aniu, było mi bardzo miło Cię gościć. Pogadałyśmy, pokopałyśmy, napiłyśmy się kawy i objadłyśmy łakociami. Mam nadzieję że stipy I jeżówki będą Ci superowo rosnąć.
Jesteś mega pozytywną babką!!! Pamiętaj, że się z Kasią wprosimy do Twojego ogrodu
eVka 21:29, 12 sie 2021

Agania napisał(a)
Fajni strażnicy kloników

Pilnują, zebyzasne paskudztwa się do klonów nie dorwały.
Agania 21:30, 12 sie 2021