Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 15:28, 09 sie 2018

Uje grzmi, może po trzech tygodniach suszy będzie mokro....
mrokasia 15:33, 09 sie 2018

Ewka, aleś przyszalała z tymi fotkami . I mówisz, że fot ładnych nie umiesz robić.
Fajne te Twoje rabaty, limkowa świetna! I pozostałe też bardzo ładnie się prezentują. Green baron mi się podoba bardzo, myślę, gdzie by tu u siebie zainstalować .

U mnie też w cieniu 34 stopnie, na padanie się nie zanosi...
Deszczu Ci życzę .

Aaaa, widziałam że trawka ładnie się zazieleniła .
eVka 15:41, 09 sie 2018

mrokasia napisał(a)
Ewka, aleś przyszalała z tymi fotkami . I mówisz, że fot ładnych nie umiesz robić.
Fajne te Twoje rabaty, limkowa świetna! I pozostałe też bardzo ładnie się prezentują. Green baron mi się podoba bardzo, myślę, gdzie by tu u siebie zainstalować .

U mnie też w cieniu 34 stopnie, na padanie się nie zanosi...
Deszczu Ci życzę .

Aaaa, widziałam że trawka ładnie się zazieleniła .

Dziękuję. No wiesz to takie foty cykane automatycznym aparatem, bez ustawień... marzą mi się makro ujęcia
Green baron - na niego trzeba uważać bo cholernik rozrasta się ekspresowo kłączami, już myślę, żeby za nim wbić stalową płytę, żeby go ograniczyć.
Na jesień końcowki sie przebarwiają i sa bardzo podobne do red barona.

No grzmi i grzmi, ciemno a deszczu ni huhu
eVka 15:44, 09 sie 2018

Swiecznice zaraz będą świecić a tawułki pod drzewami konają z braku wody, muszę je przesadzić koniecznie.
Co da radę w suchym półcieniu?
Magleska 15:58, 09 sie 2018

Przepiękne foteczki pocykałaś ślicznie się wszystkie rabaty rozrastają ,trawniczek idealny - wszystko na itp top
U mnie tez upał straszny - siedzę w domu , rano tylko w warzywniku porządek zrobiłam

I ten placyk basenowy zalinkowany bardzo estetycznie wygląda ja mam na płytach położone takie podkłady co pod panele się daje ,na to stara wykładzina ,plandeka i basen - kamyczków nie czuć jakoś mocno ( mam kamyczki między płytami )
eVka 16:05, 09 sie 2018

Magleska napisał(a)
Przepiękne foteczki pocykałaś ślicznie się wszystkie rabaty rozrastają ,trawniczek idealny - wszystko na itp top
U mnie tez upał straszny - siedzę w domu , rano tylko w warzywniku porządek zrobiłam

I ten placyk basenowy zalinkowany bardzo estetycznie wygląda ja mam na płytach położone takie podkłady co pod panele się daje ,na to stara wykładzina ,plandeka i basen - kamyczków nie czuć jakoś mocno ( mam kamyczki między płytami )

Madziu, cieszę się, że podoba ci się u mnie Rośnie wszystko na ptęgę i cieszy oczy niesamowicie!
Czasami chodzę o ogrodzie i nie wierzę, że udało mi się to wszystko samemu posadzić... duma rozpiera.

Widziałam u Ciebie placyk basenowy z płytami, bardzo ładnie i estetycznie to wygląda. Ja już nie chcę iść w koszty i wysypię żwir na włókninie a na to wykładziny. Kombinuje traz, żeby w przyszłym roku zainwestowac w wielki prostokątny basen na stelażu o taki:

Trochę kosztuje ale w końcu nie będe co roku kupować nowego basenu.
Najbardziej to taki chcę ale to już koszty:
Wiolka5_7 16:44, 09 sie 2018

Ślicznie u ciebie , rabaty idą w masę ,a trawnik jak malowany
eVka 20:44, 09 sie 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Ślicznie u ciebie , rabaty idą w masę ,a trawnik jak malowany

dziękuję, rabaty idą w masę a ja za nimi
Wiolka5_7 21:24, 09 sie 2018

effka napisał(a)

dziękuję, rabaty idą w masę a ja za nimi

Margerytka40 21:48, 09 sie 2018

Rozchodnikowa super się prezentuje. Czy świecznice pod drzewami dużo podlewasz? Chciałam też kilka wsadzić przed choiny ,między azalie.