Ewka, aleś przyszalała z tymi fotkami . I mówisz, że fot ładnych nie umiesz robić.
Fajne te Twoje rabaty, limkowa świetna! I pozostałe też bardzo ładnie się prezentują. Green baron mi się podoba bardzo, myślę, gdzie by tu u siebie zainstalować .
U mnie też w cieniu 34 stopnie, na padanie się nie zanosi...
Deszczu Ci życzę .
Aaaa, widziałam że trawka ładnie się zazieleniła .
Dziękuję. No wiesz to takie foty cykane automatycznym aparatem, bez ustawień... marzą mi się makro ujęcia
Green baron - na niego trzeba uważać bo cholernik rozrasta się ekspresowo kłączami, już myślę, żeby za nim wbić stalową płytę, żeby go ograniczyć.
Na jesień końcowki sie przebarwiają i sa bardzo podobne do red barona.
Przepiękne foteczki pocykałaś ślicznie się wszystkie rabaty rozrastają ,trawniczek idealny - wszystko na itp top
U mnie tez upał straszny - siedzę w domu , rano tylko w warzywniku porządek zrobiłam
I ten placyk basenowy zalinkowany bardzo estetycznie wygląda ja mam na płytach położone takie podkłady co pod panele się daje ,na to stara wykładzina ,plandeka i basen - kamyczków nie czuć jakoś mocno ( mam kamyczki między płytami )
Madziu, cieszę się, że podoba ci się u mnie Rośnie wszystko na ptęgę i cieszy oczy niesamowicie!
Czasami chodzę o ogrodzie i nie wierzę, że udało mi się to wszystko samemu posadzić... duma rozpiera.
Widziałam u Ciebie placyk basenowy z płytami, bardzo ładnie i estetycznie to wygląda. Ja już nie chcę iść w koszty i wysypię żwir na włókninie a na to wykładziny. Kombinuje traz, żeby w przyszłym roku zainwestowac w wielki prostokątny basen na stelażu o taki:
Trochę kosztuje ale w końcu nie będe co roku kupować nowego basenu.
Najbardziej to taki chcę ale to już koszty: