Obfociłam dzisiaj trawnik w miejscach, w których mają być nowe rabaty. Przysiądę dzisiaj i w puzzlach coś porysuję
Grill będzie niedługo odnowiony.
Tu widać te ścieżki, które chcę zachować:
Widok z drugiej strony tarasu
Jakaś nowa budowa za płotem? Widzę, że trawnik pięknie skoszony. Ja musiałam dzisiaj zostać w domu i trawnik(który jakiś czas temu kosiłam przecież ostatni raz ), stoi i czeka... Jakaś nowa budowa za płotem?
Dokładnie. Chwastowisko zniknęło i pojawiły się fundamenty domku jednorodzinnego. Na szczęście będzie to całkiem zgrabny i niewielki parter i poddasze, dom. Osłoni mnie przed tym wielkim blokiem, który widać dalej.
Ja też w październiku kosiłam ostatni raz taka jesień...
Dzisiaj umyłam kosiarkę, byłam w szoku ile zbitej trawy było pod spodem. Mam nauczkę żeby czyścić ją chociaż raz w miesiącu.
Właśnie, czy po jednym sezonie koszenia trzeba ostrzyć nóż?
Pani Ewo jest 10 listopada a u Pani dalej prace ogrodowe wowwwwww szok co za pracusie na tym ogrodowisku a kiedy odpoczynek jeszcze troche i wiosne zastaniemy
Pani Katarzyno, listopad nas rozpieszcza, wobec tego prace ogrodowe uskuteczniam Gdyby nie ponowną choroba, która mnie zmogła drzewa bym sadziła. Do wiosny hohoho tyle czasu...