Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 12:33, 10 lis 2018

Dąb Green Pillar w listopadzie
SlonecznyOgrod 13:10, 10 lis 2018

Ten dąb jest już ładnie wyprowadzony, gęsto ma liście. Niech rośnie zdrowo i nadal zachwyca.
Ps.Po niedzieli wyślę Ci nasionka.
eVka 13:23, 10 lis 2018

SlonecznyOgrod napisał(a)
Ten dąb jest już ładnie wyprowadzony, gęsto ma liście. Niech rośnie zdrowo i nadal zachwyca.
Ps.Po niedzieli wyślę Ci nasionka.

To prawda. Trafił mi się ładny egzemlparz dziękuję.
Super. Powiedz mam je do gruntu w docelowe miejsca teraz wysiać ?
Balea 14:04, 10 lis 2018

Dzieki za zdjecia z doorenbosow.
Az sie wiezyc nie chce, ze tak szybko urosly.
Sliczne i dab tez piekny, ale niestety do mojego ogrody nie bedzie pasowal, a szkoda, bo tak sie na niego napalilam i bylam pewna ze zawsze jest czerwony.

A moglabys mi powiedziec, ile placilas za doorenbosy?
eVka 14:24, 10 lis 2018

Balea napisał(a)
Dzieki za zdjecia z doorenbosow.
Az sie wiezyc nie chce, ze tak szybko urosly.
Sliczne i dab tez piekny, ale niestety do mojego ogrody nie bedzie pasowal, a szkoda, bo tak sie na niego napalilam i bylam pewna ze zawsze jest czerwony.

A moglabys mi powiedziec, ile placilas za doorenbosy?

Nie ma za co miło samemu zobaczyć jak szybko urosły Płaciłam tylko 60 zł za sztukę. Żałuję że kupiłam tylko sześć. Zabrakło mi trzech na rabatę wjazdową.
Wiolka5_7 14:29, 10 lis 2018

Ciekawa jestem jakie drzewa wybierzesz
Ja już zdecydowana jestem na 100 % , że tam gdzie placyk posadzę Glediczję Sunburst nawet już mam w szkółce upatrzone ładne okazy do wyboru
Balea 14:39, 10 lis 2018

effka napisał(a)

Nie ma za co miło samemu zobaczyć jak szybko urosły Płaciłam tylko 60 zł za sztukę. Żałuję że kupiłam tylko sześć. Zabrakło mi trzech na rabatę wjazdową.

No zobacz jaka roznica w cenach. tutaj za takie male eksemplarze trzeba by bylo conajmniej 60€ zaplacic a 165€ mialy moje doorenbosy kosztowac, ktore sobie wybralam, na 2m pniu i 10-12cm srednicy pnia. W holandji je dostane za 80€

Ach, juz sie nie moge tej wisony doczekac

eVka 14:49, 10 lis 2018

Balea napisał(a)

No zobacz jaka roznica w cenach. tutaj za takie male eksemplarze trzeba by bylo conajmniej 60€ zaplacic a 165€ mialy moje doorenbosy kosztowac, ktore sobie wybralam, na 2m pniu i 10-12cm srednicy pnia. W holandji je dostane za 80€

Ach, juz sie nie moge tej wisony doczekac

Czyli ceny podobne tylko inna waluta rzeczywiście ceny bardzo wysokie ale też zarobki dużo wyższe niż u nas
Ja dzisiaj skosiłam ostatni raz trawnik i biegam po nim przymierzając nowe rabaty.
Oby do wiosny.

P.s. Super avatarek
eVka 14:53, 10 lis 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Ciekawa jestem jakie drzewa wybierzesz
Ja już zdecydowana jestem na 100 % , że tam gdzie placyk posadzę Glediczję Sunburst nawet już mam w szkółce upatrzone ładne okazy do wyboru

Zdecydowałam się na klina Golden Globe na dwie rabaty. Pozostałe do przemyślenia.
WidZiałam dZisiaj na pincie piękna glediczję Sunburst, pamiętając że Ty chcesz ją na placyk, pomyślałam że może i u mnie gdzieś by pasowała. Jest.niesamowita.
Anda 14:54, 10 lis 2018

Tutaj życie jest droższe, bo i za prąd, wodę, telefon, czynsz lub grunt płacisz o wiele więcej. Za dom bliźniak z ogrodem 400m2 30 km od Kolonii płacisz pół miliona euro.

Dobrze napisałaś, że ceny podobne tylko waluta inna

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies