Wiolu, dziękuję. Azalie pójdą przed choiny kanadyjskie, jednak nie chcę, żeby tam łyso było. Azalie były takie taniutkie, że chyba pojadę jutro dokupić kilka sztuk.
Miałam ci ja takiego buka Przewrócił mi się pod jesień, miał ponad 10 lat, ryczałam okropnie. Odchorowałam temat i na pewno znów go kupię.
Nie zazdroszczę tych reklamacji. Z korą też miałam ostatnio wtopę, kupiłam jeden worek na próbę, pełno jakichś jasnych patyków było w środku, masakra. Kiedyś Athena była ładną korą, nie wiem jak teraz...
Co do róż to New Dawn ma faktycznie bardzo dobre opinie. Jakiś czas temu też robiłam do niej podejście ale miałam pomyłkę
Czytając jak pakują rośliny, chyba się troszkę wstrzymam z zakupem hortensji, teraz mają najbardziej kruche przyrosty - sama własnym tyłkiem przy plewieniu zniszczyłam sobie kilka Zachorowałam na Great Star
Effka a ta trawa w bagażniku to....?
Zazdroszczę zakupów, mnie aż nosi żeby do szkółki pojechać i gdybym tylko była zdecydowana jaką trawę sadzić to bym jutro wyskoczyła. Chyba pójdę za radą Makadamii i wezmę hakone.
Iwona, widziałam katastrofę Twojego pięknego buka. Podobnie jak Ty bardzo bym rozpaczała. Kup nowego. Może uda Ci sie znaleźć spory okaz.
Athena to bardzo ładna kora ale prawie dwa razy droższa, niestety. Chociaż w LM Wiola kupiła bardzo ładną korę. Też tam kupię. Czekam co mi Casto odpiszę. Oj nie podaruję...
Mówisz, że pomyloną różę kupiłaś, ciekawe jak będzie z moją ...
Są sprawdzone sklepy np. Al..r. Mają zawsze dobrze i bezpiecznie zapakowane rośliny. W przypadku sklepów różanych w 100% polecam Hyżego. Porządnie zzapakowane róże, każda donica w osobnym bardzo wysokim kartonie. Ideał. A nie byle jak stłoczone w niskim kartonie jak w sklepie F...i
Kupiłam dla siebie azalie i poziomki i do wielkiej donicy o wysokości 1.5 m przed biurem piękna dużą sadzonkę rozplenicy, turzyce Evergold, bluszcze zielone jednolite i szałwie omszone. Zrobię z tego kompozycję donicową
Hakonki są świetne, gdyby były w sklepie wzielabym je do donic. Kupuj.
Kolorki tak mocne i soczyste że nie chce się wierzyć, że to natura je stworzyła Rozpromienią wiosną ten zakątek
No właśnie, Dawycki masz, pięknie będzie. One są takie dostojne i ten kolorek.
Dobrze że dowiedziałam się o tej korze. Dzisiaj wysypałam resztki z Atheny. Muszę dokupić. Wiem gdzie nie jechać. Kupię pewnie w LM, tam każda kora jest wysypana do pojemników. Można dotknąć, porównać, powąchać.