Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

kasiab 20:14, 20 maj 2019

Ewo ale ładnie wyglądają tawuły... No coś pięknego po tym cięciu zdolna jesteś to i ładnie wyglądają u mnie by były pokraki
kaz742011 21:52, 20 maj 2019

Pięknie kulaski pocięłaś .
eVka 22:54, 20 maj 2019

Kasie, bardzo dziękuję. Akurat cięcie tawuł jest proste, gorzej mi udzie z buksowymi kulami i stożkami.
Gosialuk 23:12, 20 maj 2019

Ewo cieszę się, że cię poznałam. Lubię do ciebie zaglądać, bo masz głowę pełną pomysłów.
Kuleczki tawułowe śliczne.
eVka 23:27, 20 maj 2019

Gosialuk napisał(a)
Ewo cieszę się, że cię poznałam. Lubię do ciebie zaglądać, bo masz głowę pełną pomysłów.
Kuleczki tawułowe śliczne.

Gosiu, jak mi miło na te słowa ja do Ciebie też zaglądam id czasu do czasu i podziwiam rozległe krajobrazy...
Bardzo cieszę się, że się poznaliśmy nie wiem czemu ale wyobrażałam sobie, że jesteś brunetką hihi
I jaką fajną fotkę mamy razem!
eVka 23:35, 20 maj 2019

A i pod wpływem wczorajszej wyprawy do Wojsławic kupiłam dzisiaj pięknego rodka Cherry Kiss. Był jeden jedyny z niesamowitymi kwiatami mocno czerwonymi z ciemnym środkiem, coś pięknego. Okazało się, że to nowość, mwga się cieszę A i azalie jeszcze i zamówiłam klona Globossum na nową rabatę Jutro odbieram.
Iwonka 07:05, 21 maj 2019

effka napisał(a)

Po cudownej wizycie w Wojsławicach i pysznym obiedzie w restauracji, relax w ogrodzie.... Świetna niedziela

To prawda Effciu - niedziela była wyjątkowa Przytulam mocno raz jeszcze, mam wrażenie, że znamy się o wiele dłużej Jesteś niesamowicie ciepłą i otwartą osobą z cudowną Rodzinką u boku. Mąż mega sympatyczny a Julcia mały słodziak. Jak stopa? Dzielna dziewczynka z niej!
U was w ogrodzie był spokój a u nas dwie nawałnice. Centrum Wieliczki podtopione. My na szczęście na górce i ogród nie ucierpiał od gradu, tylko roślinki mocno obite i opite W dołkach na rodki do dziś stoi woda... Dobrze, że w Wojslawicach była piękna pogoda. Ludzi dużo, ale nas też było niemało
Do następnego
eVka 09:34, 21 maj 2019

Iwonka napisał(a)

To prawda Effciu - niedziela była wyjątkowa Przytulam mocno raz jeszcze, mam wrażenie, że znamy się o wiele dłużej Jesteś niesamowicie ciepłą i otwartą osobą z cudowną Rodzinką u boku. Mąż mega sympatyczny a Julcia mały słodziak. Jak stopa? Dzielna dziewczynka z niej!
U was w ogrodzie był spokój a u nas dwie nawałnice. Centrum Wieliczki podtopione. My na szczęście na górce i ogród nie ucierpiał od gradu, tylko roślinki mocno obite i opite W dołkach na rodki do dziś stoi woda... Dobrze, że w Wojslawicach była piękna pogoda. Ludzi dużo, ale nas też było niemało
Do następnego

Iwonko, mam takie same odczucia co do Ciebie, rozmawiało nam się świetnie, nie mogłyśmy się nagadać JEsteś mega pozytywna i otwarta na ludzi, coś pięknego!
Julcia już lepiej, okazało się, że to reakcja alergiczna na ukąszenie, pewnie meszki. Przekazałam jej, że Pani z mamusi forum bardzo ją pochwaliłą, ucieszyła się
Jejku straszne macie te nawałnice, współczuję. Dobrze, że obyło się bez większych strat u Ciebie.

Oby do jak najszybszego spotkania
malgol 12:57, 21 maj 2019

mrokasia napisał(a)

No właśnie czytałam, że overdamów rdza nie łapie a te KF tak.

No okazało się ostatnio ,że ja mam Overdamy i faktycznie nie łapią! całe lata żyłam w przekonaniu ,że mam KF , które rdzy się nie bojąi dopiero któras z Was mnie oświeciła
malgol 12:58, 21 maj 2019

effka napisał(a)
Gosiu, tawuły dla Ciebie

Matko! jakie piękne kulaski! jak to zrobić? moje sa dużo luźniejsze i dlatego nigdy nie uzyskam takich zgrabnych kulek