Gosiu, jak mi miło na te słowa ja do Ciebie też zaglądam id czasu do czasu i podziwiam rozległe krajobrazy...
Bardzo cieszę się, że się poznaliśmy nie wiem czemu ale wyobrażałam sobie, że jesteś brunetką hihi
I jaką fajną fotkę mamy razem!
A i pod wpływem wczorajszej wyprawy do Wojsławic kupiłam dzisiaj pięknego rodka Cherry Kiss. Był jeden jedyny z niesamowitymi kwiatami mocno czerwonymi z ciemnym środkiem, coś pięknego. Okazało się, że to nowość, mwga się cieszę A i azalie jeszcze i zamówiłam klona Globossum na nową rabatę Jutro odbieram.
To prawda Effciu - niedziela była wyjątkowa Przytulam mocno raz jeszcze, mam wrażenie, że znamy się o wiele dłużej Jesteś niesamowicie ciepłą i otwartą osobą z cudowną Rodzinką u boku. Mąż mega sympatyczny a Julcia mały słodziak. Jak stopa? Dzielna dziewczynka z niej!
U was w ogrodzie był spokój a u nas dwie nawałnice. Centrum Wieliczki podtopione. My na szczęście na górce i ogród nie ucierpiał od gradu, tylko roślinki mocno obite i opite W dołkach na rodki do dziś stoi woda... Dobrze, że w Wojslawicach była piękna pogoda. Ludzi dużo, ale nas też było niemało
Do następnego
Iwonko, mam takie same odczucia co do Ciebie, rozmawiało nam się świetnie, nie mogłyśmy się nagadać JEsteś mega pozytywna i otwarta na ludzi, coś pięknego!
Julcia już lepiej, okazało się, że to reakcja alergiczna na ukąszenie, pewnie meszki. Przekazałam jej, że Pani z mamusi forum bardzo ją pochwaliłą, ucieszyła się
Jejku straszne macie te nawałnice, współczuję. Dobrze, że obyło się bez większych strat u Ciebie.
No okazało się ostatnio ,że ja mam Overdamy i faktycznie nie łapią! całe lata żyłam w przekonaniu ,że mam KF , które rdzy się nie bojąi dopiero któras z Was mnie oświeciła