Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

Od domowniczki do ogrodniczki ;-)

eVka 10:37, 09 cze 2019

Sima napisał(a)

u mnie też - fajne kaskady kamienne widziałam na trasie na środę. Mają ich setki. Kamienie od 250 zł po nawet 10000 (ale to są olbrzymy wielotonowe rzeźbione)
Ja myśle o igliczce za 300 - jest piękna. Do tego pompka.
Ach... ogród to studnia bez dna dobrze że mam długie włosy i krótkie paznokcie... zamiast na fryzjera i manikiur wydaje na roślinki

Oj tak. Taką igliczkę gnejsową z nawierconym już otworem mam upatrzoną centrum kamienia i na pewno ją kiedyś kupię, bie była droga. Podobają mi się też kaskady z łupków poziomo ułożonych jeden na drugim ale to już większa impreza
Też mam długie włosy i krótkie paznokcie, ciuchów prawie nie kupuję, butów też, to wydaję krociebna ogród
Sima 11:11, 09 cze 2019

Kobieta nigdy nie powinna być zbyt „ekonomiczna” Na przyjemności zawsze trzeba znaleźć czas i środki
eVka 18:45, 09 cze 2019

Sima napisał(a)
Kobieta nigdy nie powinna być zbyt „ekonomiczna” Na przyjemności zawsze trzeba znaleźć czas i środki

Święta racja
Kasiolaaa 22:33, 09 cze 2019

Ewunia jak tam roze kwitną juz ? czekam na fotunie
eVka 08:39, 10 cze 2019

Kasiolaaa napisał(a)
Ewunia jak tam roze kwitną juz ? czekam na fotunie

Kasiu, róże szaleją ale nie mam kiedy ich obfocić, może mi się uda dzisiaj
Wczoraj cały dzień ciełam buksy, robiłam wieczorem opryski na mszyce i zdobniczkę bukową. Trochę poplewiłam i dzień zleciał.

Różanka to najpiękniejsza rabata w moim ogrodzie a pomyśleć, że się wahałam czy iść w róże
Buziaczki!
Nowa12 09:09, 10 cze 2019

effka napisał(a)

Kasiu, róże szaleją ale nie mam kiedy ich obfocić, może mi się uda dzisiaj
Wczoraj cały dzień ciełam buksy, robiłam wieczorem opryski na mszyce i zdobniczkę bukową. Trochę poplewiłam i dzień zleciał.

Różanka to najpiękniejsza rabata w moim ogrodzie a pomyśleć, że się wahałam czy iść w róże
Buziaczki!

To musisz koniecznie pokazać tę Twoją różankę. Też nie chciałam kiedyś róż co to wiecznie chore albo oblepione robactwem. A teraz to buzię rozdziawiam na ich widok .
eVka 09:27, 10 cze 2019

Nowa12 napisał(a)

To musisz koniecznie pokazać tę Twoją różankę. Też nie chciałam kiedyś róż co to wiecznie chore albo oblepione robactwem. A teraz to buzię rozdziawiam na ich widok .

Obiecuję obfocić Róże są magiczne, dla mnie nie ma piękniejszych kwiatów i od kiedy mam różankę, dosadzam róże na istniejących rabatach między bylinami.
Zakrecona 10:02, 10 cze 2019

Ewa a na mszycę coś eko poszło, czy nie?
Kawa 10:46, 10 cze 2019

no Ewunia śliczna kropelka
kurcze moze takie małe coś gdzieś bym wsadziła dla ptaszków
tylko boję się że moje psiury będą wodę z niego chłeptać
Kasiolaaa 10:59, 10 cze 2019

bede cierpliwie czekac na rozyczki wobec tego