Pojemniki fantastyczne, pasują wam idealnie. Jaka to wysokość i szerokość? Nigdy takich nie widziałam, są świetne, idealnie wtopią się w otoczenie i doniczki na nich będą fajnie wyglądać. Dużo jest roślin spływających kaskadowo, ale też kompozycje w górę zrobią robotę.
U mnie jest problem, gdy dałabym pojemnik to zatarasuje przejście chodnikiem wokół domu. Jedynie garaż wolnostojący wchodzi w grę.
Super kochana, że zrobiłaś tyle fotek z góry, wreszcie pojedyncze kadry złożyły się w mojej głowie na jeden plan

Jaki ty masz duuuży taras. I te płyty, świetny kolor i rozmiar. Były już na tylu zdjęciach, ale dopiero te z góry tak mnie do nich przyciągły. Kostka chodnikowa bardzo z nimi spójna i ten żwir na podjeździe. Fantastyczna całość. Nie przytłaczająca, lekka. Idealne proporcje z rabatami. Odwrotnie niż u mnie, działka duża a przed domem ogromne, betonowe klepisko.
Aspiryn rose to śliczna róża, nawet myślałam kiedyś o niej. Ale na razie mam antyróżaną fazę. U ciebie tam gdzie żurawki faktycznie trochę ciasno, wylewałyby się na trawnik znając twój dar do bujnych roślin

Budleja niesamowita. Wiesz, że moje dwie przesadzone w największe upały dostały takiego powera - czytaj qpy

że aż mnie ich wielkość przeraziła. No nie zmieszczą mi się tam większe niż są teraz

Ile twoja ma średnicy, tak plus minus.
Obiecałam sobie, że się streszczę. No nie da się, parę dni a tyle się u ciebie dzieje. Sama przyjemność wypić tu poranną kawkę

My wreszcie skosiliśmy działki. 3 lata to za duża przerwa, setki samosiejek na sekator już i piłę. Ręce mnie dziś bolą jak na wiosnę