Madziu śliczne fotki o poranku. Witaj w klubie rannych ptaszków

Oszczędzaj się, niemoc minie. Tyle wykonałaś przez te ostanie sezony pracy, że masz prawo do niemocy ogrodowej. Zresztą każdy mam jak taka potrzeba lub chęci. Organizm sam się upomniał.
Odpoczywaj i nie stresuj się, że nie masz na tip-top zrobione. Jesteś kobietą z krwi i kości, nie robotem.
Posadziłam teraz też Red barona. To taki ukłon w stronę Em, bo mu się podoba. Jakoś wcześniej nie pasował mi do mojego ogrodu. Trudna trawa do zestawień, szczególnie jeśli w ogrodzie są nienowoczesne zestawienia. Ja połączyłam w kilku miejscach z różnymi roślinami.
Wersja 1 - przed nim jeżówka w kolorze zielonym, podobna do Green Jewel tylko drobniejsza i niższa - Real Green - przypadkiem na nią trafiłam, za Red Baronem proso w kolorze zielonym z niskim krwiściągiem, takim do 60 cm.
Wersja druga 2. Przed min taki krwiściąg mniejszy Minor - 30 cm osiągają liście, z kwiatami 40 - 60 ma bardzo ładne liście. Za nim jeżówki, tylko albo będą Vergin albo Green Jewel.
Fajnie też wygląda z hakonkami zielonymi. Ja mam też z przywrotnikiem, ale takim drobnym, miniaturowym, nie tym dużym. Można też by spróbować z rozchodnikami zielonymi.