Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

TAR 14:53, 06 sie 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Ty masz rację!
Tylko: to jest ta nieszczęsna południowa ze szpalerem śliw wiśniowych. Trochę się boję takich kontrastów kolorystycznych. Ale może rzeczywiście spróbować?

ma racje, mnie tez te jezówki beda tam pasowac i troche ozywia calość
Brzozowadzie... 16:19, 06 sie 2019

galgAsia napisał(a)

Cześć, Agata! Od wczoraj się ujawniam po kilku latach podglądactwa anonimowego. U Ciebie też bywam, a jakże. I oprócz tego, że lubię przechadzać się pomiędzy Twoimi brzozami, to aktualnie strasznie Ci zazdroszczę wizyty u Hani-Gruszki. I ogrodu, i Hani, i urlopu zazdraszczam. Wszystko razem daje pewnie fajnego powera. Pozdrawiam i "ja tu jeszcze wrócę"

Witam Cię serdecznie. Masz rację - takie wizyty motywują do działań ale jednocześnie uświadamiają, że każdy z nas ma ogród skrojony na miarę swoich potrzeb i możliwości i dzięki temu nabiera się dystansu do swojego kawałka ziemi. Ogród Hani jest taki, jak na Jej zdjęciach - spójny, bujny, konsekwentny. Piękny. Zapraszam częściej i czekam na Twój wątek
Brzozowadzie... 16:21, 06 sie 2019

TAR napisał(a)

ma racje, mnie tez te jezówki beda tam pasowac i troche ozywia calość

Tu odpowiem - to ten sam klon co mam dwa na froncie - Princeto Gold, lekko cytrynowy przez cały sezon, zwłaszcza na słońcu, w cieniu bardziej limonka.
No to dziś przesadzę Raz kozie śmierć
TAR 16:25, 06 sie 2019

no tak wlasnie zatrybilam, ze to te nowe. Ale ładny skubany po posadzeniu. Pokrój mi sie bardzo podoba, szukam podobnego drzewa ale w bordo
Misia 16:42, 06 sie 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Pięknie u Ciebie przyznam się, że czasem zaglądam po cichu ale zawsze się zachwycam, masz talent
mrokasia 16:44, 06 sie 2019

TAR napisał(a)
no tak wlasnie zatrybilam, ze to te nowe. Ale ładny skubany po posadzeniu. Pokrój mi sie bardzo podoba, szukam podobnego drzewa ale w bordo

Tar, a klon Crimson King?
Brzozowadzie... 17:25, 06 sie 2019

makadamia napisał(a)

Bo kolumna w tym przejściu to za mocny, za ciężki akcent, ale taka kulka byłaby w sam raz.
szkoda...

Ale kulka w tym miejscu nie jest problemem, jedna kulka cisowa czeka na wsadzenie Wysadzę tuję to mogę dać kulkę Ale muszę to przetrawić
Brzozowadzie... 17:28, 06 sie 2019

Misia napisał(a)

Pięknie u Ciebie przyznam się, że czasem zaglądam po cichu ale zawsze się zachwycam, masz talent

Cześć Misiu A ja Cię już kojarzę i Twój fajny ogród, byłam w nim już kilka razy, czas sobie przypomnieć Dzięki za dobre słowo, ale uwierz mi, talenty może mam, ale w innych dziedzinach, jedynie kolor czuję. Ale aranżacje to mój słaby punkt Ale od czego ma się koleżanki
Brzozowadzie... 17:29, 06 sie 2019

mrokasia napisał(a)

Tar, a klon Crimson King?

O jaki ładny, ale ja mam już uraz do bordowych drzew
Brzozowadzie... 17:30, 06 sie 2019

TAR napisał(a)

No ładny jest, chucham i dmucham, żeby się dobrze zakorzenił.