Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Brzozowadzie... 23:09, 02 paź 2019

mikina34 napisał(a)
Agatko, ja tak z boku po cichu tu się szwendam po Twoich rabatkach, podczytuję co i komu dolega i szczerze współczuję bólów wszelakich. I chciałam rzec, nie będąc ani trochę oryginalną, że masz bardzo klimatyczny ogród, brzozy robią świetną robotę. A ostatnie fotki bordowych liści podświetlanych przez słońce są zjawiskowe
Aaa i prześlij mi proszę namiar na ten florovit z borem, podlałabym swoje owocowe wypierdki w "sadzie"

Bardzo Cię przepraszam, umknął mi Twój komentarz. Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa! A namiary Ci znajdę jutro, bo dziś już spać idę
Brzozowadzie... 23:12, 02 paź 2019

AnnaCh napisał(a)
Agato, nie chcę Cie martwić, ale kolega lekarz chyba miał rację co do szumów Mój M ma już od 15 lat. Czego już nie robiliśmy, o niezliczonej ilości wizyt w Kajetanach nie wspomnę, elektrostymulacja w WAM w Łodzi tez była, na końcu okazało się, że potrzebny jest jedynie dobry psychiatra i należy nauczyć się z tym żyć. Można sobie z tym poradzić, M już z 5 lat dość spokojnie żyje i już coraz częściej zasypia bez włączonego radia.

Mam nadzieję, że ja może szybciej zareagowałam i mi przejdzie, ale jeśli nie, to myślę, że ludzie z trudniejszymi dolegliwościami żyją więc ja zmierzę się z tym. Pozdrawiam ciepło!
Misia 09:21, 03 paź 2019

Czy też mogę prosić o namiar na Florovit z borem??
mikina34 09:47, 03 paź 2019

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Bardzo Cię przepraszam, umknął mi Twój komentarz. Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa! A namiary Ci znajdę jutro, bo dziś już spać idę

Agatko, nie kłopocz się, GalgAsia już mi przesłała
Pozdrawiam czwartkowo
KasiaLangier 12:48, 03 paź 2019

Zazdroszczę, ze możesz w ciągu dnia "wyskoczyć" do ogrodu, ja gdy wracam z pracy to zaraz robi się ciemno. Przeszukiwałam Twój wątek bo wydawało mi się, że była u Ciebie dyskusja o ładnym, niewysokim miskancie, albo innej trawie, która idealnie pasowałaby do nigry + hortensji bukietowych. Niestety nie mogę znaleźć, może pamiętasz jaka to była trawa ?
Gruszka_na_w... 18:39, 03 paź 2019

Misia napisał(a)
Czy też mogę prosić o namiar na Florovit z borem??

Ten sklep już nie wysyła płynnego Florovitu. Firma przewozowa nie troszczyła się o przesyłki i paczki ulegały uszkodzeniu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Misia 21:45, 03 paź 2019

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Ten sklep już nie wysyła płynnego Florovitu. Firma przewozowa nie troszczyła się o przesyłki i paczki ulegały uszkodzeniu.

Link dostałam już od GalgAsia i niestety zgadza się że już nie wysyłają, jestem jedną z tych osób do których paczka nie doszła, ale zamawiałam ten PK Witaj Haniu
Gruszka_na_w... 21:53, 03 paź 2019

Misia napisał(a)

Link dostałam już od GalgAsia i niestety zgadza się że już nie wysyłają, jestem jedną z tych osób do których paczka nie doszła, ale zamawiałam ten PK Witaj Haniu

Moja paczka tez się rozwaliła. I Mrokasi. Sklep się bardzo elegancko zachował. Od razu zwrócili pieniądze. Kurier był tylko przerażony, czy nie wycieka mu substancja żrąca.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Misia 21:58, 03 paź 2019

Do mnie dzwoniła pani z firmy kurierskiej z zapytaniem czy wiem co było w paczce, bo im się list przewozowy zgubił i nie wiedzą która paczka jest do mnie
Misia 22:08, 03 paź 2019

Przepraszam Agatko że tak u Ciebie zapytam, bo cały czas szukam tego nawozu, zawzięłam się strasznie (we wszystkich stacjonarnych sklepach maja same uniwersalne z azotem) czy taki nawóz będzie ok?

edit. ten nawóz ma być do podlania po sadzeniu cisów