Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Brzozowadzie... 11:03, 09 cze 2021

Johanko, Wiolu, Basiu, bardzo się cieszę, że podboa się Wam u mnie, mi też ten mój kawałek ziemi sprawia wielką radość, wreszcie I mam nadzieję, że ta największa orka już za mną
Kasia_CS 12:29, 09 cze 2021

Kurcze, odnalazłabym się w Twoim ogrodzie czułabym taki mega spokój, bo z niego wręcz emanuje.. jak oglądałam foty, to tak to sobie myślałam, że te wykorowane kawałki między roślinami też mi się właśnie bardzo podobają-jakoś tak elegancko

Do tego bardzo mi się podobają wykrzykniki tak na obrzeżu rabat, nie w głębi-nadają super efekt. Ja mam 2 sztuki zadołowane od dłuższego czasu w nijakim miejscu, mus je tak fajnie wyeksponować gdzieś! Marzy mi się powiększenie jakichś rabat, ale słabo z terenem u mnie

Super chłopaki na focie!!!
Anda 12:33, 09 cze 2021

Cudnie masz Agatko, po prostu cudnie A Mariesii prześliczne, zapadły mi w pamięć
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mgduska 12:53, 09 cze 2021

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Pani sobie życzy, Pani ma Miłego dnia!

O, dziękuję i cytuję, tych zdjęć nigdy za dużo
Agatorek 20:14, 09 cze 2021

Ślicznie
Masz taki leśny busz, ale z tego ogrodu bije spokój.
Magleska 21:28, 09 cze 2021

Wzdycham przepięknie masz
Margo2 22:17, 09 cze 2021

Po opowieściach April musiałam zajrzeć do Ciebie i nie zawiodłam się.
Jest przepięknie.
Szczególnie spodobało mi sie zdjęcie z wiosenne zdjęcie z przeświecającym słońcem przez drzewa.
Niesamowite miejsce stworzyłaś
Gruszka_na_w... 23:16, 09 cze 2021

Brzozowadziewczyna napisał(a)
Johanko, Wiolu, Basiu, bardzo się cieszę, że podboa się Wam u mnie, mi też ten mój kawałek ziemi sprawia wielką radość, wreszcie I mam nadzieję, że ta największa orka już za mną

Jasne, że za Tobą. Teraz przed Tobą etap dopieszczania, a potem przyjdzie etap usuwania, bo wszystko się zagęści.
Piękną zgromadziłaś kolekcję bodziszków. Zestawienie tej żurawkotiarelli z kuklikami chwyta za serce.
Czy na zdjęciu męskiego duetu ten mniejszy to Staś? Jeśli tak, to ja protestuje przed taki tempem upływu czasu.
Cały ogród wzbudza ochy i achy. Klimatyczny, bardzo. Każde zdjęcie powoduje takie miłe piknięcie w serduchu.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Helen 05:44, 10 cze 2021

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Cały ogród wzbudza ochy i achy. Klimatyczny, bardzo. Każde zdjęcie powoduje takie miłe piknięcie w serduchu.

Hania napisała to, czego sama nie umiem tak ładnie ubrać w słowa.
Agata, przepięknie masz.
Roocika 09:10, 10 cze 2021

Agata, nie będę cytować zdjęć, bo nie wiem które bym miała cytować, wszędzie cudnie i klimatycznie.