Reniu, hmmm, jarzmianka mówisz??? Nie mam jeszcze żadnej, a są śliczne...
Rób foty z okna w sypialni . Właśnie byłam u Ciebie, widziałam tego derenia. Cudny!!! Odczuwam coś na kształt zazdrości, żeby nie powiedzieć zawiści...
Reniu, po zbudowaniu uznaliśmy, że można było zrezygnować z ostatniego rządka cegieł ale było już za późno . Wtedy miałaby 42cm wysokości. Nie ma co ukrywać - jest spora, ale z drugiej strony rośnie w niej słusznych rozmiarów krzew, więc musiało mieć to jakieś sensowne proporcje. Także zależy co tam będzie w tej Twojej donicy rosło i co jest w pobliżu. Teraz nie mam dostępu do zdjęć ale zerknij na stronie 140 i 31. Jeśli będziesz chciała więcej to wieczorkiem coś wrzucę.
Hmmm, może to rzeczywiście Ferner Osten? Zaraz pójdę do Ciebie oblukać. A jakie ten Twój ma liście? Mój sie jeszcze nie przebarwia, zauważyłam tylko 1 czy 2 liście, które nabrały fioletowego odcienia. Foty zostaw .
Reniu, hmmm, jarzmianka mówisz??? Nie mam jeszcze żadnej, a są śliczne... Donica ma 50 cm wysokości. Ma kształt prostokąta - boczne ściany długości 3m a przednia i tylna 4,5m długości. Spora jest .