Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

UrsaMaior 17:44, 05 lis 2017

Pojechała i nawet nic nie powiedziała ehhh. Taka koleżanka. O tej karaganie to skapowałam! hehehe
mrokasia 17:49, 05 lis 2017

UrsaMaior napisał(a)
Pojechała i nawet nic nie powiedziała ehhh. Taka koleżanka. O tej karaganie to skapowałam! hehehe

No nie powiedziałam, bo to był rzut na taśmę - we wtorek po południu kupiłam a w czwartek bladym świtem wyleciałam . A że chciałam wyjechać to przeca wiedziałaś. A na miejscu neta nie używałam. Telefonu zresztą też mało - okazuje się, że smartfon używany wyłącznie jako zegarek nie wymaga ładowania baterii przez prawie 5 dni .
I tak, tak, to o Ciebie chodziło z tą karaganą, he he
Gruszka_na_w... 18:46, 05 lis 2017

Uffff, się uspokoiłam. Tak nagle zamilkłaś, a to tylko brak zasięgu.
Tawuły Ci ładnie świecą.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Zana 19:43, 05 lis 2017

No to fajnie żeś się wbrew przypuszczeniom naszej kochanej koleżanki nie zahibernowała w gawrze.
Super żeś zadowolona z wyjazdu i super, że cała i zdrowa wróciłaś. Hosty to u mnie też już wspomnienie, jakieś dwa niedobitki zostały. A poza tym to u Ciebie jesień zielona i kwitnąca. Nawet hortensje trzymają się jeszcze przyzwoicie, moje limki juz suchelce zbrązowiałe. Kotki cudne. Na ostatnim zdjęciu to LadyU?
jolanka 19:50, 05 lis 2017

A nie wstyd to o sloneczku nam pisać? My tylko w telewizji go ostatnio widzialysmy A tez by może chciały, a ?
Fajnie, ze odpoczelas.
UrsaMaior 20:11, 05 lis 2017

Jola, nie gadaj, od całych dwóch dni świeci
jolanka 20:27, 05 lis 2017

UrsaMaior napisał(a)
Jola, nie gadaj, od całych dwóch dni świeci

Ja niewiele widziałam Niestety. Trochę tylko po południu popracowalam. Kilka dni temu zatarlam oko chyba w ogrodzie rękawicą ubabrana ziemią. Dzisiaj musiałam pojechać na ostry dyżur na okulistykę. Buuu Jest ok, tylkom spuchnieta na lewe ale wyplukana od środka
UrsaMaior 20:40, 05 lis 2017

jolanka napisał(a)
wyplukana od środka

Jolaaa Ty bezecna istoto!
mrokasia 20:51, 05 lis 2017

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Uffff, się uspokoiłam. Tak nagle zamilkłaś, a to tylko brak zasięgu.
Tawuły Ci ładnie świecą.

Haniu, rzeczywiście świecą .
mrokasia 20:54, 05 lis 2017

Zana napisał(a)
No to fajnie żeś się wbrew przypuszczeniom naszej kochanej koleżanki nie zahibernowała w gawrze.
Super żeś zadowolona z wyjazdu i super, że cała i zdrowa wróciłaś. Hosty to u mnie też już wspomnienie, jakieś dwa niedobitki zostały. A poza tym to u Ciebie jesień zielona i kwitnąca. Nawet hortensje trzymają się jeszcze przyzwoicie, moje limki juz suchelce zbrązowiałe. Kotki cudne. Na ostatnim zdjęciu to LadyU?

Anula, odpoczęłam bardzo .
Jesień u mnie wcale taka zielona i kwitnąca nie jest, pokazałam po prostu najlepsze fragmenty . Żebyś widziała jedną z moich hortek, he he...
Tak kochana, to LadyU.