mrokasia
19:28, 02 maj 2023

Magduśka, fakt, gaura jest większa i bardziej okazała od kalaminty choć moja Blue Cloud była w zeszłym sezonie całkiem spora. Kwiatuszki ma jednak drobniutkie, gaura to przy niej gwiazda rabaty
.
Kasya, jestem bardzo zadowolona z tej zmiany. Gdybym kupowała to pewnie wybrałabym inną odmianę ale tę akurat miałam na stanie a z dotychczasowego miejsca i tak musiałabym te trzy sztuki usunąć.
Tar, ja mam ciśnienie
. Już chyba o tym pisałam - bardzo chciałabym zakończyć różne przeróbki, poprawki do końca tego tygodnia. Żeby w tym sezonie więcej omiatać niż ganiać z taczką i szpadlem. Ty to co innego - jesteś na początku drogi a w dodatku nasz piękną zastaną oprawę, która sama robi robotę.
Ania Makao, brawo my!

Kasya, jestem bardzo zadowolona z tej zmiany. Gdybym kupowała to pewnie wybrałabym inną odmianę ale tę akurat miałam na stanie a z dotychczasowego miejsca i tak musiałabym te trzy sztuki usunąć.
Tar, ja mam ciśnienie

Ania Makao, brawo my!