Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Anda 10:52, 10 wrz 2023

Kasiu, świetnie teraz wygląda ta rabata
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Iwonka 10:58, 10 wrz 2023

Świetna wyszła ta rabata. Buk mercedes to rarytas, nigdzie stacjonarnie go nie spotkałam. Na insta Monika (dudek_garden) ma go w obwódce, śliczny jest, super wybarwia się na jesień.
Jakie cisy tu posadziłaś? Uwielbiam te wykrzykniki na rabatach. Ja 4 fastigaty robusta mam na dużą rabatę zamiast brzóz, ale taki tam busz, że na jeszcze nie posadziłam.
Pozdrawiam Kasia, podczytuję wątek, ale weny na pisanie coś nie mam. Madzia fajnie twój ogród pokazała
mrokasia 11:05, 10 wrz 2023

Anda napisał(a)
Kasiu, świetnie teraz wygląda ta rabata

Dzięki Ewciu! Też tak uważam, teraz ma znacznie lepsze proporcje .
mrokasia 11:09, 10 wrz 2023

Iwonka napisał(a)
Świetna wyszła ta rabata. Buk mercedes to rarytas, nigdzie stacjonarnie go nie spotkałam. Na insta Monika (dudek_garden) ma go w obwódce, śliczny jest, super wybarwia się na jesień.
Jakie cisy tu posadziłaś? Uwielbiam te wykrzykniki na rabatach. Ja 4 fastigaty robusta mam na dużą rabatę zamiast brzóz, ale taki tam busz, że na jeszcze nie posadziłam.
Pozdrawiam Kasia, podczytuję wątek, ale weny na pisanie coś nie mam. Madzia fajnie twój ogród pokazała

Dzięki Iwonko . Cieszę się, że się odezwałaś. Ja też na wiele wątków zaglądam cichaczem.

Na tej rabacie mam właśnie fastigiaty robusta. Przydałyby mi się teraz jeszcze ze dwie, trzy cisowe kulki .
Buziaki!
mrokasia 11:12, 10 wrz 2023

To jeszcze dwie fotki powiększonej judaszkowej, a co sobie będę żałować .

Anda 11:29, 10 wrz 2023

Kasiu, to ja już się wpraszam na zwiedzanie na rok przyszły
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Mary 11:51, 10 wrz 2023

mrokasia napisał(a)
To jeszcze dwie fotki powiększonej judaszkowej, a co sobie będę żałować .

Pięknie.
To ja pójdę dalej wykopywać śmieci i korzenie z działki. Ehh
Agatorek 15:17, 10 wrz 2023

Ale Ty masz tempo! Świetnie wygląda ta rabata .
Żeby mi się tak chciało

Ps. Przecież mówiłam, że wąż za krótki
Judith 15:22, 10 wrz 2023

Kaśko, rabata rewelacja!
Basieksp 18:51, 10 wrz 2023

Świetnie, szybko i pięknie Ci wyszła ta rabata No i wiedziałaś jak to ma wyglądać, długo chyba się nie zastanawiałaś, nad roślinami,
zadziałałaś i jest tak jest najfajniej