Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Kasia_CS 20:59, 08 maj 2018

mrokasia napisał(a)

Bo jak się naczytam co taka jedna w końcówce ciąży robi w ogrodzie to mnie wstyd ogarnia, żem leń .

No właśnie ta sesleria trochę za wysoka. Konwalnik z kolei też mi nie do końca pasuje. Może zostawię jak jest...
A Twój konwalnik to potrzebuje końskiego dopalacza - widziałaś jakiego szwungu dostał u Izki??

haha, daj spokój

Konwalnik pójdzie do polcienia chyba i nawalę mu gówienka na zachętę- sądziłam go wtedy bez pomyślunku, a ta rabata w dodatku jest najbardziej małowartościowa pod względem gleby.
Zana 21:42, 08 maj 2018

mrokasia napisał(a)

O masz... to co to jest w takim razie???

Wróciłam, bo uświadomiłam sobie, że nie doczytałam Twej odpowiedzi na moją sugestię. Widzisz jaka potrafię być wrednie skrupulatna.

Ale co to jest to ja nie wiem.

W wolnej chwili możesz przejrzeć stronkę e-clematis, oni tam jako specjaliści od powojników mają kilkadziesiąt odmian. Na pewno dopasujesz.
tulucy 21:51, 08 maj 2018

Może jednak on? Mój teraz jakby bielszy... Jutro go pstryknę do porównania.

Conica... Bleee. Nawet mój m dojrzał do wycięcia swoich ukochanych świerków poszły wszystkie pod topór. Z przędziorkiem nie szło wygrać.
Kasia_CS 22:26, 08 maj 2018

A jakby tak conica na przedpłocie ? Wyrzucić nie wyrzucasz, a miejsce na coś się robi
mrokasia 22:48, 08 maj 2018

Oj tam, oj tam, dziewczyny, spuśćmy zasłonę milczenia na te conici .
Zana 22:50, 08 maj 2018

Pożycz od kogoś przędziorki
makadamia 07:16, 09 maj 2018

mężowie, mężowie....

Mój twardo tylko koszeniem się interesuje
Ostatnio się zdziwiłam, bo tylko RAZ musiałam go prosić, żeby mi wyciął i wykarczował wisienkę zrobił to już po tygodniu.
Ale szybko wyszedł powód tego podejrzanego zapału. Parę dni później zgadałam się z bratem, że drzewo wiśni do wędzenia jest bardzo dobre. Więc mówię "akurat J. wyciął, możesz wziąć" (bo po co ma u nas leżeć, prawda?). A J. aż podskoczył: "Jakie wziąć?! jakie wziąć? Sam potrzebuję do wędzenia!"
Czy muszę dodawać, że jeszcze wędzarki nie mamy?
asiak 07:56, 09 maj 2018

Super lizaczek wyszedł, bardzo mi się podoba
DorKa 08:05, 09 maj 2018

mrokasia napisał(a)

Bo jak się naczytam co taka jedna w końcówce ciąży robi w ogrodzie to mnie wstyd ogarnia, żem leń .

No właśnie ta sesleria trochę za wysoka. Konwalnik z kolei też mi nie do końca pasuje. Może zostawię jak jest...
A Twój konwalnik to potrzebuje końskiego dopalacza - widziałaś jakiego szwungu dostał u Izki??

Kasiu Ty żadnych wyrzutów nie miej. Kasia z Arbuzkiem na dopalaczach hormonalnych jest
Makusia 08:57, 09 maj 2018

makadamia napisał(a)
mężowie, mężowie....

Mój twardo tylko koszeniem się interesuje
Ostatnio się zdziwiłam, bo tylko RAZ musiałam go prosić, żeby mi wyciął i wykarczował wisienkę zrobił to już po tygodniu.
Ale szybko wyszedł powód tego podejrzanego zapału. Parę dni później zgadałam się z bratem, że drzewo wiśni do wędzenia jest bardzo dobre. Więc mówię "akurat J. wyciął, możesz wziąć" (bo po co ma u nas leżeć, prawda?). A J. aż podskoczył: "Jakie wziąć?! jakie wziąć? Sam potrzebuję do wędzenia!"
Czy muszę dodawać, że jeszcze wędzarki nie mamy?

Ale macie balkon
I kominek. I hamak. I szubienicę