Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

mrokasia 21:26, 18 lip 2018

effka napisał(a)

To dokładnie tak jak ja, niby jutro nie ma padać ale jakoś w to nie wierzę, teraz jest ciemno, mokro ... masakra

no to trzymam kciuki za nas obie
mrokasia 21:27, 18 lip 2018

inka74 napisał(a)
U mnie jutro deszcz zapowiadają a od piątku do wtorku niby ładnie i temperatua ma być Ok.

No zwariować można z tym deszczem! Specjalnie mam jutro wolne na ogród!
kaz742011 21:53, 18 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Zazdroszczę, u mnie trawa już spora a skosić nie ma jak. Może jutro mi się uda.

U mnie się wczoraj udało. Po południu przestało padać. Dzisiaj od rana znowu padało, ale w końcu przestało i nawet słońce wyszło .
makadamia 07:45, 19 lip 2018

Kasiu, ja też mam wątpliwości co do tej watanabe na pniu: w zwykłej formie te poziome gałązki są zaletą ale na pniu to może dziwnie wyglądać

Ja dzisiaj mam dostać kalinę compactum, to sobie zobaczysz Wybrałam tą, bo była najwyżej szczepiona.
Na razie mogę tylko powiedzieć, że sklep działa błyskawicznie. Zrobiłam zamówienie we wtorek, we środę chciałam dzwonić z prośbą, żeby wybrali egzemplarz z grubym i prostym pieńkiem, a tu o 9 rano dostaję wiadomość, że paczka już nadana
inka74 09:54, 19 lip 2018

Działasz? Mnie właśnie deszcz wygnał. 2 taczki z 6 zaplanowanych na dziś tylko zrobiłam. Chyba nici z roboty bo po południu do siostry chciałam jechać. Chyba wcześniej się wybiorę. Cały misterny plan diabli wzięli.
mrokasia 09:57, 19 lip 2018

kaz742011 napisał(a)

U mnie się wczoraj udało. Po południu przestało padać. Dzisiaj od rana znowu padało, ale w końcu przestało i nawet słońce wyszło .

Fajnie
mrokasia 10:05, 19 lip 2018

makadamia napisał(a)
Kasiu, ja też mam wątpliwości co do tej watanabe na pniu: w zwykłej formie te poziome gałązki są zaletą ale na pniu to może dziwnie wyglądać

Ja dzisiaj mam dostać kalinę compactum, to sobie zobaczysz Wybrałam tą, bo była najwyżej szczepiona.
Na razie mogę tylko powiedzieć, że sklep działa błyskawicznie. Zrobiłam zamówienie we wtorek, we środę chciałam dzwonić z prośbą, żeby wybrali egzemplarz z grubym i prostym pieńkiem, a tu o 9 rano dostaję wiadomość, że paczka już nadana

Już z watanabe zrezygnowałam .
Ta Twoja bardzo ładna, pokaż jak przyjdzie. Ja na razie poszukam czegoś stacjonarnie .
mrokasia 10:06, 19 lip 2018

inka74 napisał(a)
Działasz? Mnie właśnie deszcz wygnał. 2 taczki z 6 zaplanowanych na dziś tylko zrobiłam. Chyba nici z roboty bo po południu do siostry chciałam jechać. Chyba wcześniej się wybiorę. Cały misterny plan diabli wzięli.

Jeszcze nie, wypadł mi wyjazd do Wawy do banku, po drodze zaliczę ogrodnicze a po południu się zobaczy. Najwyżej jutro też sobie zrobię wolne .
eVka 10:08, 19 lip 2018

mrokasia napisał(a)

No zwariować można z tym deszczem! Specjalnie mam jutro wolne na ogród!

U mnie dziś bez deszczu, oby tak zostało bo plany na popołudnie bogate! Trzymam za Ciebie kciuki
eVka 10:09, 19 lip 2018

mrokasia napisał(a)

Jeszcze nie, wypadł mi wyjazd do Wawy do banku, po drodze zaliczę ogrodnicze a po południu się zobaczy. Najwyżej jutro też sobie zrobię wolne .

Oo plany ogrodnicze fajne, zakupy pokaż od razu