Oczywiście że mamy - dlatego to komponowanie roślin jest tak upierdliwe
U mnie w odwrotną stronę: w zeszłym roku jeżówki z boku rabaty były wyższe niż kłosowiec w środku i planowałam zamieniać je miejscami. Dobrze że tego nie zrobiłam, bo w tym roku jeżówki jakieś niziutkie są, niższe niż kłosowiec.
Za to liatra, która miała wypełnić dziurę z drugiej strony wcale jej nie wypełnia bo też jakaś wypierdkowata się zrobiła
to chyba wszyscy tak maja Kasia na szalwiową chcesz zawilce? one wilgoc wola a szałwie, rozchodniki,kosodrzewiny i tawuły sucholubne. te zawilce to by ci na lesna sciezke bardziej chyba pasowały.
Taki miałam plan i weź mnie od niego nie odwodź . Potrzebne mi na tej rabacie coś kwitnącego wiosną na biało a te zawilce tak mi się spodobały. Posadzę i zobaczę co będzie. Jak nie będą rosły będę przenosić. Ale może będzie jak z Twoją perowskią . Poza tym i tak te rabatę podlewam bo rozplenice i graby wody potrzebują, a reszta jakoś to znosi . A tawuły to wcale takie sucholubne nie są, przynajmniej moje.
Słuchajcie, hakone All Gold w cieniu będzie bardziej limonkowa niż żółta?
April, Ty masz pod domem, pomiędzy tarasem a rabatą z klonami jakąś limonkową hakone co to za jedna?