Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wichrowe wzgórze

Wichrowe wzgórze

hanka_andrus 10:28, 29 gru 2011

Za życzenia dziękuję,również życzę dużo zdrowia i realizacji zamierzeń.

Bombki odlotowe jaki całe świąteczne drzewko!
Sebek 12:31, 29 gru 2011

Monic napisał(a)

Choinka piękna - wkleiłem do wątku o nich

I bombki cuudne - masz talent - pasują do wnętrza
Monic 21:14, 29 gru 2011

Gabi, Haniu, Sebuś - dziękuję Wam Faktycznie świerczek mi się udał - duuuży na prawie 3m, niesamowicie gęściutki i równiutki Sebku, a gdzie ten wątek o choinkach? Nie znalazłam Może mi ktoś podpowie gdzie szukać? Chętnie obejrzę Wasze cudeńka
Sebek 21:17, 29 gru 2011

Monic napisał(a)
Gabi, Haniu, Sebuś - dziękuję Wam Faktycznie świerczek mi się udał - duuuży na prawie 3m, niesamowicie gęściutki i równiutki Sebku, a gdzie ten wątek o choinkach? Nie znalazłam Może mi ktoś podpowie gdzie szukać? Chętnie obejrzę Wasze cudeńka

Wysoki masz sufit
Tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1283-choinka
Pszczelarnia 21:37, 29 gru 2011

Piękne bombki - bardzo pracochłonne ale efekt wspaniały.
Monic 21:49, 29 gru 2011

Sebuś - piękne te forumowe choinki - co jedna to piękniejsza!!

Ewo - pracy sporo, palce bolą od szpilek, ale to cieszy, gdy własnoręcznie zrobione
Kaisia 21:55, 29 gru 2011

Super bombki, jak je robiłaś? bo to bardzo ciekawe, widzę że są pracochłonne, ale efekt niesamowity.
Monic 08:43, 30 gru 2011

Bombki robię z kulek styropianowych, tasiemek atłasowych, koronek, złotych wstążek, cekinów i ozdobnych pasmanterii. Wszystko upinam szpilkami (kupuję krótkie szpilki, żeby mniej palce bolały). Oczywiście trzeba to robić tak, żeby szpilki nie były widoczne.

Wstawię jeszcze kilka ozdób już na choince - są nie tylko te bombki, ale i inne ozdoby "retro", które pasują mi do wnętrza. W ubiegłym roku miałam ozdoby miedziano - złote, ale w tym roku postawiłam na złoto i ecru:

aguniada 09:24, 30 gru 2011

Moniko, witaj! z dużą przyjemnością spaceruje się po Twoim ogrodzie... pięknie go tworzysz, a róże (do których pasję też dzielę) stanowią niezwykłe akcenty... Leonardo kwitł Ci obłędnie ciekawam, co się będzie działo wiosną w naszych ogrodach... szczególnie nie mogę się doczekać kwitnienia róż, które posadziłam jesienią, a i wiosenne zamówienia nabrały tempa... pozdrawiam, A.
GabiK 10:53, 30 gru 2011

A nie można by tych tasiemek przyklejać? Też by chyba było pracochłonnie, żeby klej się nie rozmazał. Robota godna Kopciuszka (wybieranie grochu z popiołu), ale efekt powalający.

Reszta ozdób retro też super. Rzeczywiście retro, czy własnej roboty?