Moniko, widzę, ze planujesz fajny kącik z ławeczką Ja też już zaczęłam tworzyć taki zakątek. Wokół ławeczki będą róże Róże przyjdą z rosarium 3 kwietnia
Ewuniu, ja również nie mogę się doczekać na efekt letni tego miejsca. Na zagęszczenie cisów, to pewnie jeszcze poczekam, ale pocieszam się, że z każdym rokiem będzie tylko lepiej
Szafirki również bardzo lubię. Mam jeszcze jasnoniebieskie i te typowe - szafirowe. Jest jednak więcej odmian tych nowych, bardzo ciekawych. Muszę sobie dokupić. Mają same zalety - długo kwitną i są naprawdę śliczne
Haniu, miło Cię gościć Dziękuję za pochwały róż W tym sezonie będzie więcej róż, bo sporo dokupiłam jesienią, więc zapraszam - będę pokazywać co piękniejsze
Piękna pogoda sprzyja pracom w ogrodzie. Sporo udało mi się z M. zrobić w ten weekend z czego bardzo się cieszę. Najważniejsze, że rabaty oczyszczone i wszystko może się śmiało zielenić.
Nocami i rano wciąż mamy przymrozki,
ale pojawiły się już pierwsze przebiśniegi, co niezwykle cieszy
Dobry wieczór, Danusiu
Dziękuję za odwiedziny
Kącik z ławeczką... Mam nadzieję, że będzie ładny i przyjemnie będzie w nim posiedzieć w letnie popołudnia.
Moniko, natchnęłaś mnie chyba na podobną aranżację cisową za ławeczką tez mam taki pomysł, realizacja niedługo ... ale widzę, że bardzo fajnie wygląda
reszta już będzie wykonana inaczej, poza tym po obu stronach mojej ławeczki rosna drzewa...