Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wichrowe wzgórze

Wichrowe wzgórze

hania 19:18, 25 mar 2012

..ale masz piękne,cudne te róże!pozdrawiam
andziulka 20:18, 25 mar 2012

Moniko, widzę, ze planujesz fajny kącik z ławeczką Ja też już zaczęłam tworzyć taki zakątek. Wokół ławeczki będą róże Róże przyjdą z rosarium 3 kwietnia
Monic 20:30, 25 mar 2012

Eve napisał(a)
Widzę Moniko, że prace ogrodowe trwają Ciekawa jestem jak będzie wyglądało to miejsce z ławeczką, jak zakwitną hortensje, no a jak cisy się rozrosną to dopiero będzie cudo!

Śliczne te białe szafirki, uwielbiam ich zapach, taki cudny, ciepły, wiosenny

Ewuniu, ja również nie mogę się doczekać na efekt letni tego miejsca. Na zagęszczenie cisów, to pewnie jeszcze poczekam, ale pocieszam się, że z każdym rokiem będzie tylko lepiej
Szafirki również bardzo lubię. Mam jeszcze jasnoniebieskie i te typowe - szafirowe. Jest jednak więcej odmian tych nowych, bardzo ciekawych. Muszę sobie dokupić. Mają same zalety - długo kwitną i są naprawdę śliczne
Monic 20:32, 25 mar 2012

AniaDS napisał(a)
Moniś, piękne te szafirki.
Pomalowałaś ławeczkę?

Aniu, dziekuję Ławeczki nie malowałam - ona już miała ten kolor.
Monic 20:35, 25 mar 2012

hania napisał(a)
..ale masz piękne,cudne te róże!pozdrawiam

Haniu, miło Cię gościć Dziękuję za pochwały róż W tym sezonie będzie więcej róż, bo sporo dokupiłam jesienią, więc zapraszam - będę pokazywać co piękniejsze
Monic 20:37, 25 mar 2012

andziulka napisał(a)
Moniko, widzę, ze planujesz fajny kącik z ławeczką Ja też już zaczęłam tworzyć taki zakątek. Wokół ławeczki będą róże Róże przyjdą z rosarium 3 kwietnia

Hej, Andziulko Ciekawa jestem tego Twojego kącika Róże przy ławeczce będą ślicznie pasowały.
Gardenarium 20:40, 25 mar 2012

Podglądam kącik z ławeczką jak powstaje. Odnośnie Chopina to cudna róża

Instagram Ogrodowiska
Monic 20:41, 25 mar 2012

Piękna pogoda sprzyja pracom w ogrodzie. Sporo udało mi się z M. zrobić w ten weekend z czego bardzo się cieszę. Najważniejsze, że rabaty oczyszczone i wszystko może się śmiało zielenić.
Nocami i rano wciąż mamy przymrozki,

ale pojawiły się już pierwsze przebiśniegi, co niezwykle cieszy
Monic 20:44, 25 mar 2012

Gardenarium napisał(a)
Podglądam kącik z ławeczką jak powstaje. Odnośnie Chopina to cudna róża

Dobry wieczór, Danusiu
Dziękuję za odwiedziny
Kącik z ławeczką... Mam nadzieję, że będzie ładny i przyjemnie będzie w nim posiedzieć w letnie popołudnia.
marzena 17:38, 26 mar 2012

Moniko, natchnęłaś mnie chyba na podobną aranżację cisową za ławeczką tez mam taki pomysł, realizacja niedługo ... ale widzę, że bardzo fajnie wygląda
reszta już będzie wykonana inaczej, poza tym po obu stronach mojej ławeczki rosna drzewa...