Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » ogród (nie)Mocy

ogród (nie)Mocy

Dragonka 21:03, 11 sty 2019

Gardenarium napisał(a)

Generalnie są bardzo różne, bardzo. W większości chudsze i mniejsze, albo jak wysoki, to rzadki szarakuł. Ale to siewki, więc materiał bardzo różny. A tych co na zdjęciu, to na palcach policzyć.
Ja się napaliłam, liczyłam że będę kulki robić z nich, a tutaj klapa. Na żywopłoty owszem, można ewentualnie pogodzić się ze stratą przy tej cenie.

Ze zdjęcia to faktycznie nie bardzo przypominają tą rozkrzewioną z oferty, takie bidy raczej. Trzymam kciuki, żeby jednak ruszyły na wiosnę. Jest jeszcze jedna oferta na all.., i tam ktoś oferuje sadzonki "40-60 cm roślina gruba rozrośnięta" rosnące w gruncie, i chyba , ale to chyba są takie..mężniejsze, cena 8 zł/szt ale już się boję takiego kupna w ciemno.
Dragonka 21:12, 11 sty 2019

Reniu, i ja Cię witam serdecznie tak te małpiszony mają już, młodość się rządzi innymi prawami Cieszę się, że ktoś będzie duchem ze mną podczas jazdy na widłach, jak mówi forumowe powiedzenie- w kupie raźniej

idę sobie pozwiedzać u Ciebie, masz intrygujący tytuł wątku!
Mariposa 21:27, 11 sty 2019

A ja to co??? Też będę z Tobą
Ze mnie też się sąsiedzi podśmiewują pod nosem, ale co tam, niedługo będą zazdrościć
Dragonka 21:34, 11 sty 2019

Mariposa napisał(a)
A ja to co??? Też będę z Tobą
Ze mnie też się sąsiedzi podśmiewują pod nosem, ale co tam, niedługo będą zazdrościć

nie no to teraz w kupie nie tylko raźniej ale będzie wręcz moc! hehe. Mnie to nawet specjalnie nie wzrusza już, a niech się śmieją, będą chociaż od tego zdrowsi, nie? Trzeba dbać o bliźnich
makadamia 21:38, 11 sty 2019

Front powiadasz? Tak myślałam, że niedługo się nim zajmiemy

Mój ulubiony front na forum, absolutny top, to front Butterfly. Cisowe wykrzykniki, poduchy i byliny.

Znakomity, w najlepszym Danusiowym wydaniu, jest front Madżenki - geometryczne kształty, skrupulatnie zaplanowane nasadzenia.

Jeszcze Gruszki front bardzo lubię, nie wiem czemu nie mam go w pinach

Nie front, ale bylinówka Lukiego też może być świetną inspiracją.
sylwia_slomc... 21:43, 11 sty 2019

Dragonka napisał(a)

nie no to teraz w kupie nie tylko raźniej ale będzie wręcz moc! hehe. Mnie to nawet specjalnie nie wzrusza już, a niech się śmieją, będą chociaż od tego zdrowsi, nie? Trzeba dbać o bliźnich

Poczekaj jak się będą śmiać gdy zaczniesz z aparatem latać i focić roślinki kładąc się na ziemi dla lepszego ujęcia
Zana 21:48, 11 sty 2019

Dzień bez wpisu u Ciebie to ostatnio dzień stracony. Więc ze zdziwieniem dowiaduję się, że masz dorosłego syna, coś wcześniej gdzieś przegapiłam.
Dragonka 22:04, 11 sty 2019

makadamia napisał(a)
Front powiadasz? Tak myślałam, że niedługo się nim zajmiemy

Mój ulubiony front na forum, absolutny top, to front Butterfly. Cisowe wykrzykniki, poduchy i byliny.

Znakomity, w najlepszym Danusiowym wydaniu, jest front Madżenki - geometryczne kształty, skrupulatnie zaplanowane nasadzenia.

Jeszcze Gruszki front bardzo lubię, nie wiem czemu nie mam go w pinach

Nie front, ale bylinówka Lukiego też może być świetną inspiracją.

Po tym, co mi podlinkowałaś, to nie wiem, czy się podniosę.. zbieram zęby po tym, jak szczęka mi gruchnęła o podłogę,Gruszki ogród to już mnie znokautował , idę popłakam sobie w kącie i saras wfróce

Te ogrody są ..no piękne to mało, takie eleganckie wręcz.
Dragonka 22:07, 11 sty 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)

Poczekaj jak się będą śmiać gdy zaczniesz z aparatem latać i focić roślinki kładąc się na ziemi dla lepszego ujęcia

o boszzz, serio ? to kolejny etap jak człowiek przez ogród fisiuje? Wszystko przede mną, a liczyłam że po 40-tce jakoś spoważnieję, dostojności,powagi nabiorę, no nie wiem a tu mam się pokładać na trawie i gadać do badylka, żeby pozował? buahaha, rozbawiłaś mnie Sylwuś
Dragonka 22:10, 11 sty 2019

Zana napisał(a)
Dzień bez wpisu u Ciebie to ostatnio dzień stracony. Więc ze zdziwieniem dowiaduję się, że masz dorosłego syna, coś wcześniej gdzieś przegapiłam.

hehe to Anulka nie trać dnia, wpadaj, Twoja wizyta zawsze cieszy No wspomniałam chyba kiedyś a propos akcji z robalami wijącymi się w mojej pokrzywowej gnojówce- jego obarczyłam wywaleniem ich, bo ja uciekłam jak ogonkami zaczęły do mnie merdać, niech wie, że dorosłość to tez czasem..śmierdząca sprawa