popcorn
08:38, 08 lis 2019

Sonka dzięki. Idzie. Wolno ale idzie. Instalacja wodkan skończona, nic tylko płacić
Na jutro zamówiona koparka. Zbiornik na wodę deszczową 2500 litrów. Tynki się robią. Elektryk kończy. Od wtorku wracają chłopaki do wiaty. Zagadam z nimi jeszcze chcę żeby zrobili krawężniki dookoła domu i ubili tłuczeń i potem żwir dookoła jak już będzie elewacja. Jak to zostawię na zimę na środku tego błotniska to średnio to będzie wyglądało.
Gostek od wylewek jedzie zobaczyć właśnie i policzyć co i jak. Jutro przyjadą chłopaki zrobić podłączenie gazu. Ciągle czekam na przyłącze i pewnie sobie jeszcze poczekam, ale potem nie będzie już kopania zwłaszcza jak ziemia zamarznie heh...
Dziś pewnie posadowią bramę i furtkę, pojadę zobaczyć jak im to idzie. Ale to jutro bo dzisiaj pracuję do 21wszej, wzięłam dodatkowe godziny...
miłego dnia i weekendu!

Gostek od wylewek jedzie zobaczyć właśnie i policzyć co i jak. Jutro przyjadą chłopaki zrobić podłączenie gazu. Ciągle czekam na przyłącze i pewnie sobie jeszcze poczekam, ale potem nie będzie już kopania zwłaszcza jak ziemia zamarznie heh...
Dziś pewnie posadowią bramę i furtkę, pojadę zobaczyć jak im to idzie. Ale to jutro bo dzisiaj pracuję do 21wszej, wzięłam dodatkowe godziny...
miłego dnia i weekendu!