Jak bierzesz pod uwagę zakup płyty , zmywarki i lodówki lub pralki , zapytaj o akcje promocyjne przy zakupach kilku urządzeń jednej marki
Bo ja kupiłam wszystko Electroluxa za ok 5000 i urwalismy rabatu 500z w Media Expert.
Piekarnik mam taki
Zwróć uwagę na małą szufladę pod , jedyna bo jest bez systemu , ale tak podpowiedział kolega od mebli ze przydatna.
Trzymam tam ściereczki gabeczki, i worki na śmiecie .
Tez ok 1500, ma funkcję pary i podstawowe potrzebne funkcje - W zupełności wystarcza .
Zmyware za 2000 ale chcieliśmy szerszą 80 cm bo 60 to masakra mało miejsca.
I tez ją polecam , sama z córą niby będziesz ale jak Ci przyjdzie mały obiad dla rodziców to przy 60 trzeba będzie puścić ze 2 cykle
Ogrzewanie tez mam podłogowe , tylko ja mam płytę fundamentową, rurki są zalane w betonie i zazbrojone.
Cześć mebli mam na nóżkach nawet mini i generalnie też do tego dążę.
Przy ogrzewaniu podłogowym kurz nie wzbija się , ale osiada i tak po 2-3 dniach w różnych zakamarkach mam kłaczki z kurzu. Odkurzacz czasami nie stygnie, ale nie da się tego wyeliminować trzeba się przyzwyczaić.
Na początku latałam z odkurzaczem jak nawiedzona , skąd to się bierze itd , wentylację też mam mechaniczną.
Taki urok , przy grzejnikach to wszystko jest zawieszone w powietrzu i z czasem osiada.