Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

yolka 12:42, 08 maj 2020

Uwzględniając dziwność wiosny 2020 humor momentami mi dopisuje, czasem niestety "dosadni", co świadczy o nerwowości spowodowanej życiem w I połowie 2020 roku......Ciekawe czy moi wszyscy znajomi jeszcze nimi są...
hankaandrus_44 14:21, 08 maj 2020

Jolu, jesteśmy, chociaż tez z wątpliwościami.
popcorn 16:28, 09 maj 2020

Mini iryski, ładny kolor, w przyszłym roku mam nadzieję na więcej kwiatów

Miłej soboty!

Odchwaszczanie rabaty piwoniowej skończę może za rok buahaha dawno nic mnie tak nie pokonywało
BKosimkArt 20:27, 09 maj 2020

Ręce opadają nie? Ja też czasem przy pieleniu trudnych rabat po 20minutach odpadam... dalej te trudne rabaty są byle jakie ale teudno niech sobie radzą...
Piękne iryski!jakieś holenderskie dostałam ciekawa jestem jakie będą..
popcorn 20:40, 09 maj 2020

Mała pigwa kwitnie! Ładna jest rabata na dole obsadzona, tam poszły rośliny do cienia choć zbyt dużo cienia tam nie ma...

Muszę sprawdzić jak się zwą te tulipanki botaniczne, bardzo mi się podobają

Trzy taczki chwastów, jeszcze z pięć patrząc na to w jakim tempie mi idzie. W ramach rozrywki na stojąco tym razem odchwasciłam część warzywnika. Jutro reszta w obu miejscach...

Posadzę też w doniczkach małe werbeny które przezimowały. Wykopałam je u rodziców, jak podrosną posadzę docelowo.
Katte 22:03, 09 maj 2020

Karola to tulipany Tarda , mam je też tylko w donicy , bo niemialam pomysłu .
Dzisiaj też mocno działałam aż mi prawą rękę odejmuje ;-/ .
Trochę wypieliłam przed domem , jescze małe poprawki , wysypana już korą
Jutro fotorelacja bo kończyłam bo ciemku prawie hehehe.

Buziaki !
popcorn 06:54, 10 maj 2020

Super

Miałam tulipki Tarda ale były białe?
Pielenia ciąg dalszy dziś, zobaczymy jak mi pójdzie...
Na wtorek i czwartek zapowiadają minus jeden w nocy buuuuu

Miłej niedzieli!
Bog 10:29, 10 maj 2020

Piękny kolor maja te irysy
nicol21 14:42, 10 maj 2020

cudny kolor tych irysów .
Do siebie wsadziłam niedawno 2szt, niebieskie, ale te takie strzeliste i z małymi kwiatkami. Obok jasno zielonego klona. Pewnie w tym sezonie nie zakwitną już, ale może za rok?! Takie wieloletnie karpy cudnie wyglądaja.
Te co Ty masz też mi się podobają, ale jak przekwitną to liście mi nie odpowiadają... :/ przynajmniej jakas wymówka żeby kolejnego krzaka nie próbować wciskać u siebie...
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
mrokasia 14:50, 10 maj 2020

O mamo, dobrze poczytać, że inni też odchwaszczają i odchwaszczają i odchwaszczają. Od razu raźniej .
Irysy bardzo ładne, lubię taki kolor .