popcorn
08:11, 27 sie 2019

Marysiu, będę wiedziała co i jak jak będzie strop i dach. Wtedy mi chłopaki zrobią podłogę z tych desek na nieużytkowym poddaszu ale na pewni sporo zostanie! To nowe deski będziemy je myć pod ciśnieniem z resztek cementu. Stemple zostaną na pewno i jeśli nie odsprzedam ich komuś to będą na ognisko 
Sylwia, ściany są na razie, lejemy nadproża i wieńce, potem ściany szczytowe i konstrukcja stropu i dachu. I za jakiś miesiąc będzie coś widać
Mam nadzieję!
Madzia, jak Was zaproszę to już na gotowe i jak będzie gdzie kawę zrobić i usiąść żeby coś zjeść. Na pewno impreza będzie nie mogę się doczekać
jupi!
Malowanie bliżej zimy już niestety.
Na razie się cieszę że akcja szambo i koparka załatwiona. I oby chłopaki się wyrobili z konstrukcją zanim ich kumple przyjdą kłaść dachówkę
Będę miała dachówkę! Pierwszy raz w życiu
Ale się cieszę

Sylwia, ściany są na razie, lejemy nadproża i wieńce, potem ściany szczytowe i konstrukcja stropu i dachu. I za jakiś miesiąc będzie coś widać

Madzia, jak Was zaproszę to już na gotowe i jak będzie gdzie kawę zrobić i usiąść żeby coś zjeść. Na pewno impreza będzie nie mogę się doczekać

Na razie się cieszę że akcja szambo i koparka załatwiona. I oby chłopaki się wyrobili z konstrukcją zanim ich kumple przyjdą kłaść dachówkę