Dostały koński nawóz przy sadzeniu i to tyle. Klasa IIIB gleby z tego co pamiętam. Chyba nie najgorsza. Glina oczywiście, glina za mną łazi całe życie
Nie ma co podziwiać
Basia, chcę mieć gdzie mieszkać, już dwa lata u Rodziców jestem... nie mogę narzekać boscy są i pomagają i nie wchodzą w paradę ale chciałabym mieć własny kąt i ogród. I robię wszystko żeby go mieć. Znowu. Nikt mi już nie każe go sprzedać

Chyba że bank buahahaha no ale może nie będzie tak źle... no i na pewno nie były mąż.
Rozwód to nie koniec świata, dzięki bogu się zdobyłam na to bo bym się męczyła do końca życia a życie mamy jedno. Za dużo czasu zmarnowane i tak!
Cześć
Grzesiek 
dzięki!
U nas lało, w Krakowie nie. Więc na działce raczej sucho. Mateusz dzwonił że trzeci raz musi domówić drewna. Dosłownie czterech desek mu zabrakło rany boskie. ciekawe co ja zrobię z tą ilością, ile to już? 6ty kubik drewna? Serio? Hmmmm...
Beton zamówiony. Jutro kierbud oceni czy wszystko gra. Ewentualne poprawki zdążą zrobić chłopaki jakby co.
Robię właśnie rozpiskę rzeczy które są do zrobienia i próbuję ogarnąć czy rzeczy mogą być robione równolegle...