MartaCho
12:05, 14 paź 2020

To bardzo cenna uwaga, że psica ich nie podjadała! Widzę, że nasza też jakoś tak do kulek cisowych przed domem nie ciągnie- woli przez seslerie przeskakiwać
Więc muszę podjąć decyzję- cisy i na przykład płotek zabezpieczający, czy zamiana- chyba będę ciągnąć losy
Żywopłot grabowy kiedyś będzie piękny, ale trzeba zaczekać, hahah
Dość sporo sadzonek mi padło, wymieniłam na mniejsze z "ojcowizny" i wydaje się, że dają radę. Kilka jeszcze bym wymieniła, może się uda jeszcze przed zimą. Siostrze było ciężko ostatnio ukopać te samosiejki, bo było tak bardzo sucho- po tym tygodniu ciągłego deszczu już nie powinno być tego problemu.
Pomysł z platanami na froncie zmieniłam już na graby- będzie spójnie- z przodu graby kolumnowe, z tyłu żywopłot grabowy. Ale na platany chorowałam długo, więc może jako soliter koło tarasu jeszcze sobie posadzę

Więc muszę podjąć decyzję- cisy i na przykład płotek zabezpieczający, czy zamiana- chyba będę ciągnąć losy

Żywopłot grabowy kiedyś będzie piękny, ale trzeba zaczekać, hahah

Pomysł z platanami na froncie zmieniłam już na graby- będzie spójnie- z przodu graby kolumnowe, z tyłu żywopłot grabowy. Ale na platany chorowałam długo, więc może jako soliter koło tarasu jeszcze sobie posadzę