Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

Joku 21:25, 25 mar 2024

Od czasu do czasu też myślę żeby poszukać podobnego stołu na złomowisku . Ale jeszcze się nie wybrałam .
Basieksp 22:17, 25 mar 2024

Pszczelarnia napisał(a)
I teraz już czas na przygotowania świąteczne, ogród musi poczekać.

Bardzo ładna dekoracja śliczna w swojej prostocie
nicol21 01:34, 07 kwi 2024

Pszczelarnia napisał(a)

za 4 lata zakwitną, pozdrawiam i macham sekatorkiem znad traw wszelakich.

ooohhh czyli 4 lata czekania! No dobra, czekam ale będę jednak kupować kolejne
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Margo2 23:06, 07 kwi 2024

Jak zwykle wszystko u Ciebie wygląda perfekcyjnie.
Fajne znalezisko na złomie. Musze ja kiedyś wybrać się na takie poszukiwania
Basilikum 11:02, 16 wrz 2024

wpadlam zobaczyc cu u Ciebie. Mam nadzieje, ze woda was oszczedzila
Gosialuk 12:35, 16 wrz 2024

No niestety nie, w wątku u Sylwii ze Szmaragdowej Doliny jest informacja.
sylwia_slomc... 12:56, 16 wrz 2024

Ewie odbiera dorobek życia Cudowne miejsce przestało istnieć. Pomoc jest i będzie konieczna!!!
Mala_Mi 21:05, 16 wrz 2024

Sorki Pszczółko ale musimy pomóc ci odbudować to magiczne miejsce..... Wpłaty proszę kierować 98 1050 1575 1000 0022 2017 2296 "na odbudowę Pszczelarni"
Znam Ciebie i wierzę że potrafisz odbudować to co zabrała woda. Jesteś silną kobietą.
sylwia_slomc... 21:11, 16 wrz 2024

Ja też wierzę, że odbudujesz. I pomoc wyślę na ile mogę.
Gruszka_na_w... 09:54, 17 wrz 2024

Dziewczyny, przed chwilą rozmawiałam z Ewą. Dla tych, którzy nie śledzili od początku historii powstawania Pszczelarni podlinkowałam adres, gdzie można obejrzeć historyczne zdjęcia.
Pszczółka odkryła swoją przyszłą Pszczelarnię w 2001 roku, cztery lata po powodzi. W miejscowości wciąż trwały prace przy likwidacji popowodziowych zniszczeń. Udało jej się wspólnie z rodziną i przyjaciółmi uczynić to miejsce prawdziwą perełką.
Mała Mi podała nr konta i tytuł wpłaty . Potrzebna jest jeszcze informacja, że właścicielką konta jest Ewa Grochowska.
Dom ocalał, dzięki magnolii, która rosła na tarasie. Samo drzewo porwał prąd potoku, który na wysokości domu Ewy miał 80 m szerokości. Ale korzenie magnolii zostały i zapobiegły osunięciu się domu. Część budynku wisi nad kilkumetrową skarpą. Ewa jest teraz w betoniarni i organizuje materiał na zabezpieczenie ubytków i ocalenie domu. W Wilkanowie wciąż nie ma prądu, nie działają telefony (dochodzą SMS-y).
Do grosza grosz, a zbierze się trzos. Ewa będzie wdzięczna za nawet najdrobniejszy przelew.
Wczoraj Ewa udzielała wywiadu w radiu Nowy Świat po godzinie 18. Sama nie mogłam znaleźć linku do tej audycji. Jeśli komuś się uda, to wstawcie go tutaj.
Dziękuję!
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies