Krzesła są świetne, no ale kąt odchylenia oparcia dobierany był empirycznie, zatem źle być nie może . Do śniadania na dworze zbyt niskie temperatury póki co . Ale do konsumpcji ogniskowych darów już testowaliśmy .
Marta, zapisz sie na kurs stolarski i żaden pan stolarz nie będzie Ci potrzeby . Nawet jeśli nie masz dobrych narzędzi do cięcia drewna to to można zlecić .
Judith, kąt odchylenia oparcia jest kluczowy a wygodne krzesła to rzadka sprawa. Więc brawo, że udało się to złapać Kurs stolarski - nie wykluczam, wszak mam już dwie poważne maszyny, szlifierkę i piłę kątową Zakupiłam też książkę "Stolarstwo", tak że ten, pcham się sama w szpony kolejnego nałogu...?
Szlifierka i piła ukosowa to wszak profesjonalne urządzenia! W tej sytuacji nie masz wyjścia - mus ten kurs zrobić i pozwolić urządzeniom sie amortyzować .
Niesamowite efekty przynoszą te Wasze rewolucje. Bardzo klimatyczny zakątek powstał. Funkcjonalny i estetyczny. Opłacało się styrać.