Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Judith 14:50, 05 mar 2023

Rojodziejowa napisał(a)
Jak już Ci seriali braknie, to polecam jeden już starszy, ale niezmiennie mój ukochany o równie „radosnym” tytule - „Six feet under”

U mnie właśnie prószy i jakoś ciężko uwierzyć, że to marzec

Znam! Doskonały serial! Oglądałam go kiedyś na bieżąco w TV .
Anda 15:40, 05 mar 2023

Z komedii polecam The Marvelous Mrs. Maisel

Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Agatorek 20:33, 05 mar 2023

Judith napisał(a)

Basiu, zazdroszczę słońca, które było . U nas od kilku dni jednolita szarość.

U nas podobna szarość, łamana czasami bielą. Chociaż żeby być uczciwą, muszę napisać, że późnym popołudniem coś tam zaświeciło. Przy temperaturze plus 0.5 …
A poniżej 5 st i przy braku słońca, nie wychodzę, strajk! .
Makao 10:12, 06 mar 2023

Judith napisał(a)

Z bratkami jeszcze się wstrzymam. Jest zbyt zimno, nawet na to, by je wsadzić do dużej donicy na dworze (bo trzeba by wyjść ).
Książki i seriale pomagają, ale sam fakt, ze dzień trzeba spędzać na siedząco/leżąco nie z wyboru a - z uwagi na pogodę - z musu, jest dołujący.
A serial sobie bardzo pogodny wybrałam - „The Walking Dead” . Lecę cięgiem już 9 sezon .

Do tego serialu przymierzamy się z eMem od dłuższego czasu ale przeraża nas ilość sezonów i zwykle kończymy na miniserialach.
A jeśli chodzi o bratki to chciałam kupić. W ten weekend pojechaliśmy do ogrodniczego kilka wybrać i nagle doszłam do wniosku że nie mam gdzie ich wsadzić bo wszystkie donice mam zajęte przez wieloletnie rośliny Wróciliśmy bez bratków.
Porażka
Judith 11:03, 07 mar 2023

Anda napisał(a)
Z komedii polecam The Marvelous Mrs. Maisel

Chyba mam dostęp - wpisuje na listę .
Judith 11:04, 07 mar 2023

Agatorek napisał(a)

U nas podobna szarość, łamana czasami bielą. Chociaż żeby być uczciwą, muszę napisać, że późnym popołudniem coś tam zaświeciło. Przy temperaturze plus 0.5 …
A poniżej 5 st i przy braku słońca, nie wychodzę, strajk! .

Dzisiaj jakby lekutko jaśniej
Judith 11:06, 07 mar 2023

Makao napisał(a)

Do tego serialu przymierzamy się z eMem od dłuższego czasu ale przeraża nas ilość sezonów i zwykle kończymy na miniserialach.
A jeśli chodzi o bratki to chciałam kupić. W ten weekend pojechaliśmy do ogrodniczego kilka wybrać i nagle doszłam do wniosku że nie mam gdzie ich wsadzić bo wszystkie donice mam zajęte przez wieloletnie rośliny Wróciliśmy bez bratków.
Porażka

No, to maraton jest, fakt . Wciągniecie się w tak długi serial jest ryzykowne .
Miniseriale traktuję jak długie filmy - to jest fajne doświadczenie, lubię .
DariaB 15:34, 07 mar 2023

Judith napisał(a)

Z bratkami jeszcze się wstrzymam. Jest zbyt zimno, nawet na to, by je wsadzić do dużej donicy na dworze (bo trzeba by wyjść ).
Książki i seriale pomagają, ale sam fakt, ze dzień trzeba spędzać na siedząco/leżąco nie z wyboru a - z uwagi na pogodę - z musu, jest dołujący.
A serial sobie bardzo pogodny wybrałam - „The Walking Dead” . Lecę cięgiem już 9 sezon .

Ja też oglądałam ostatnio ale jak uśmiercili jednego z bohaterów to się obraziłam i wstrzymałam Teraz oglądam Criminal Minds, córka się ze mnie śmieje, że oglądam serial dla nastolatków
Judith 16:11, 07 mar 2023

DariaB napisał(a)

Ja też oglądałam ostatnio ale jak uśmiercili jednego z bohaterów to się obraziłam i wstrzymałam Teraz oglądam Criminal Minds, córka się ze mnie śmieje, że oglądam serial dla nastolatków

No co robić - co chwilę ktos ginie...
Uwaga spojler!: niedawno pożegnałam Carla - aż sie spłakałam przy tym .
Agatorek 16:38, 07 mar 2023

Judith napisał(a)

No, to maraton jest, fakt . Wciągniecie się w tak długi serial jest ryzykowne .
Miniseriale traktuję jak długie filmy - to jest fajne doświadczenie, lubię .

Pamietam jak odkryłam Grę o Tron w okolicach 3 sezonu. Zarwałam wtedy kilka nocy, żeby być na bieżąco