Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

Z centrum wielkiego miasta na obrzeża małego miasteczka

tulucy 17:46, 20 sty 2024

Ps. Moja sunia też śnieg uwielbiam, tylko by latała i turlała się w nim ile można...
Anda 17:51, 20 sty 2024

Tak samo jak Ania śniegu już mi dosyć. Cieszę się, że ocieplenie przychodzi.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Judith 17:52, 20 sty 2024

tulucy napisał(a)
Musi być zima jest pięknie wtedy... a potem się bardziej cieszymy z wiosny
Ja zawsze tęsknię do takiej prawdziwej zimy, że śniegiem, mrozem. Może to tęsknota za szczęśliwym dzieciństwem, nie wiem. Ale prawdziwa zima cieszy bardzo. Nawet jeśli muszę odśnieżać

Tak!
Magara 23:39, 20 sty 2024

U nas pierwszy śnieg spadł 17 listopada, ponad dwa miesiące temu i zasadniczo trzyma... Parę dni było raptem bez śniegu. Nie pamiętam takiej zimy.
Dziś dla odmiany deszcz ze śniegiem, temperatura lekko na plusie, więc pogoda mega barowa
Jak sobie pomyślę, że jeszcze co najmniej dwa takie same miesiące przede mną to mam ochotę gawrę zbudować
Agatorek 16:32, 21 sty 2024

Magarku, to u Ciebie jakiś biegun zimna. U nas padało właśnie w listopadzie, ale stopniało. Kolejny dłuższy okres ze śniegiem jest teraz.
Judith 14:19, 24 sty 2024

U mnie właśnie topnieje i 10 stopni na plusie. Paskudnie się zrobiło na dworze .
Judith 14:20, 24 sty 2024

Parawan thujowy dla Marcina:

Tu przed parawanem widać fragment placyku z miejscem na ognisko:

I od drugiego końca:
DariaB 14:25, 24 sty 2024

Judith dawno mnie nie było a tu takie bajkowe klimaty. Pięknie się ogród pod kołderką prezentuje. U mnie ze śniegu pozostało tylko wspomnienie, a ferie mamy dopiero w ostatnim turnusie.
Judith 14:58, 24 sty 2024

DariaB napisał(a)
Judith dawno mnie nie było a tu takie bajkowe klimaty. Pięknie się ogród pod kołderką prezentuje. U mnie ze śniegu pozostało tylko wspomnienie, a ferie mamy dopiero w ostatnim turnusie.

Elo Dario .
Ostatni turnus fajny jest, bo potem krótki czas oczekiwania na kolejną przerwę . U nas ferie już się kończą .
Gruszka_na_w... 15:56, 24 sty 2024

Judith napisał(a)
U mnie właśnie topnieje i 10 stopni na plusie. Paskudnie się zrobiło na dworze .

U mnie za oknem typowo marcowa aura. Temperatura jak u Ciebie. Paskudnie jest tylko na drodze gruntowej. Wewnątrz ogrodu zapachniało przedwiośniem.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies