Aneto, odwiedziłam do tej pory kilka tylko ogrodów, zdjęcia z nich oglądam często

Dziękuję Ci za miłe słowa. Stipy na różańce to trochę loteria, prawda? Nie mam doświadczeń własnych, czytam o tym często. Jednak trudno z nich zrezygnować, kiedy urodą tak idealnie zgrywają się z różą

Dziękuję za miłe słowa, dzięki forum uczymy się w tempie zawrotnym, to fakt

Twoje żółte tulipany na zdjęciach prezentują się zupełnie sympatycznie. Na moje czerwone wczoraj przyszła kryska, wycięłam wszystkie
Alicjo, mnie też ta zmiana bliskiego otoczenia zadziwia, liczę na spokojniejsze sezony, ten najbliższy nie łapie się na te nadzieje.
Judith, ten pasek trawy między ścieżką a podjazdem ma istotne przeciwskazania, by zostać rabatą. Ubolewam nad tym stale, gdyż trawa bezpardonowo anektuje kostkę... Powodem braku zmian jest lewe skrzydło bramy, które otwierając się przemyka nad połową tego paska. Można oczywiście usunąć trawę, ale co w zamian... nasadzenia nie mogłyby być wyższe niż 10-15 cm, pozostają rojniki, które też do ułożonych nie należą. Chyba nie chcę, by wrastającą trawę zastąpiły wrastające rojniki. I tak trwa trawa, a ja nie mam lepszego pomysłu.
Maglesko, z kancikami prawda jest taka jak z pieniędzmi, niby nie, ale jednak dają szczęście

Fanklub kancikowy słusznie się rozrasta