Martka
21:43, 02 cze 2022

Haniu
czekam na odmienny stan
jarzmiankowy oczywiście
Annabelki ... mają metalowe obręcze, ale nie spodziewałam się takiego ich rozrostu, obręczy już nawet nie widać
Te i inne przyrosty mnie samą bardzo zaskakują, przygotowanie gleby daje efekty. Bez Ogrodowiska nie miałabym takich doznań, to pewne. Krwawnik zapewne dobrze jest przesadzić co jakiś czas, by nie zanikał. Gdybyś miała zapotrzebowanie na żółty kolor, daj znać
mam metr bieżący chmury krwawnika
Kwitnące śniedki są słodkie i bardzo mnie ucieszył i zaskoczył ich widok!
Elu, zrobiłam dziś oprysk preparatem Emulpar. przy okazji dostał oprysk klon Brilliantissimum - cały w czarnej mszycy. Twoje Olivie są wyprostowane, czyli na mojej może to być sprawka mszyc, pod moja nieobecność rozpanoszyły się w błyskawicznym tempie. Jutro sprawdzę, czy po oprysku "sztywne". Zdjęcia możesz zostawić, piękne

Elu, zrobiłam dziś oprysk preparatem Emulpar. przy okazji dostał oprysk klon Brilliantissimum - cały w czarnej mszycy. Twoje Olivie są wyprostowane, czyli na mojej może to być sprawka mszyc, pod moja nieobecność rozpanoszyły się w błyskawicznym tempie. Jutro sprawdzę, czy po oprysku "sztywne". Zdjęcia możesz zostawić, piękne