Nie mam w domu nic w tym kolorze, a cudny jest, też sprawdziłam kolor petrol też fajny, zastanawiam się nad nową kanapą w którymś z nich ewentualnie butelkowa zieleń, również mi się podoba.
Moje kolory ulubione ubrań w miarę upływu czasu ewoluowały, od kolorów czerwono - czarnych jak byłam młoda, przez kolory ziemi - khaki, brązo-beże, żółcienie, czyli kolory jesieni, aktualnie fiolety w różnych odcieniach i wariantach Oczywiście to taki ogólny trend, który da się zauważyć, a nie oznacza, że nie mam innych
O qrza twarzyczka! Ale jesteś dzielna! Moje koszyki jeszcze tkwią w niepewności
Te zmutowane jeżówki wygladają ciekawie, a czy powtarzają się?
Taaaa anulowane zamówienia. Znam ten ból.
Bedą Ci teraz w głowie siedzeć te judaszki.
Ja dziś dokupiłam drugiego grujecznika. I juz posadziłam. Na miejscu poprzedniej różanki.
Kolejne drzewo więc w tajemnicy przed M. Nawet na wątku sie nie chwale. On krzyczy ze las sadze.
A najśmieszniejsze jest to, ze każdy uważa swego zwierza za wyjątkowego ja miałam wyjątkową świnkę morską, wyjątkowego 17-letniego kota, teraz mam wyjątkową psicę i wyjątkowe 3 koty
Ta sztuka jest bardzo wyjątkowa.
Mamy w rodzinie więcej kotów.
Wyjątkowych.
Wszyscy zgodnie twierdzimy, ze nawet pośród tych wyjątkowych kotów ona jest wyjątkowa…
Judaszków poszukam większych. Po prostu poczekam az zawita tu mój Małzon.
On jest wyjątkowo chętny do kupowania nowych roślin.
Trzeba go stopować w szkółkach.
Judaszki juz pokazałam na zdjęciach i uzyskały pelne aprobaty „ooo” Bierz.
Nie mam grujecznika…
Jeszcze chwila i zapełnią się szkółki, drzewka jednak fajnie się kupuje stacjonarnie. Ja nawet stacjonarnie wyszukuję 1 egzemplarz na milion, który najbardziej mi odpowiada a do koszyka w necie wrzucą ci co popadnie
Twój kot robi miny normalnie
Posadź co masz w donicy, mocno podlej i leć do bliskich chociaż na tydzień
Wróciłam właśnie z Rzymu, naładowałam baterie słońcem, zielenią i wiosenną temperaturą - od razu mi lepiej
P.S. Turkusy i brązy to piękne połączenie lubię też błękit z piaskowym odcieniem zwłaszcza latem...