To u Ciebie raczej odrost. U siebie widziałam malutką sieweczkę, widać było, że wyrasta z pestki, chociaż podobno umbry też raczej nie zawiązują owoców, ale kilka się znalazło
Zniósł całkiem dobrze, podzieliłam dwie kępy i każda sadzonka z podziału się przyjęła i będzie kwitnąć. Zrobię później zdjęcia sadzonek z podziału. Jedna sadzonka mi się rozpadła po dzieleniu na dwie i jedna z niej uschła ale druga się świetnie przyjęła. Dzieliłabym bez obaw!
O tak, ma! Sama jestem w szoku jakie to bydle wyrosło Zaskoczona byłam tym odrostem, teraz się boję, że będą mi się pojawiać wiśnie w niespodziewanych miejscach, a mam 3 Kanzany.
U mnie właśnie niestety mało się dzieje- ciągle istniejące rabaty tylko ogarniam. Fachowca znalazłam- młody człowiek, pracujący w najbliższym składzie budowlanym, sobie u nas w wolnym czasie dorobi A że jemu w czerwcu nie pasowało, a nam z kolei lipiec nie pasuje, to umówiliśmy się na początek sierpnia dopiero.
Kocimiętki masz przepiękne. Czy to Walker's Low jest? Przepraszam, jeśli już pisałaś dopiero co
Super, że udało się znaleźć fachowca, taki z najbliższej okolicy to dobry wybór bo za dojazd nie będzie kasował. Niestety nie wiem co to za kocimiętka, kupiłam pod nazwą kocimiętka i tyle Wstaw u siebie jakieś foty!