Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

Wielkie marzenie w małej przestrzeni.

sylwia_slomc... 12:16, 12 cze 2023

Jak ten bodziszek Rosen znosi dzielenie? Mam trzy małe na razie sztuki, a też chcę się dochować znacznie więcej
anuska2507 12:21, 12 cze 2023

Ma potencjał ta kocimiętka

To u Ciebie raczej odrost. U siebie widziałam malutką sieweczkę, widać było, że wyrasta z pestki, chociaż podobno umbry też raczej nie zawiązują owoców, ale kilka się znalazło
DariaB 12:39, 12 cze 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)
Jak ten bodziszek Rosen znosi dzielenie? Mam trzy małe na razie sztuki, a też chcę się dochować znacznie więcej

Zniósł całkiem dobrze, podzieliłam dwie kępy i każda sadzonka z podziału się przyjęła i będzie kwitnąć. Zrobię później zdjęcia sadzonek z podziału. Jedna sadzonka mi się rozpadła po dzieleniu na dwie i jedna z niej uschła ale druga się świetnie przyjęła. Dzieliłabym bez obaw!
DariaB 12:42, 12 cze 2023

anuska2507 napisał(a)
Ma potencjał ta kocimiętka

To u Ciebie raczej odrost. U siebie widziałam malutką sieweczkę, widać było, że wyrasta z pestki, chociaż podobno umbry też raczej nie zawiązują owoców, ale kilka się znalazło

O tak, ma! Sama jestem w szoku jakie to bydle wyrosło Zaskoczona byłam tym odrostem, teraz się boję, że będą mi się pojawiać wiśnie w niespodziewanych miejscach, a mam 3 Kanzany.

mrokasia 12:45, 12 cze 2023

Jaki kancik!

Świetnie wygląda ta kocimiętka. .
DariaB 13:05, 12 cze 2023

mrokasia napisał(a)
Jaki kancik!

Świetnie wygląda ta kocimiętka. .

No z kancikiem się urobiłam bo zwykłym szpadlem nad nim pracowałam dobrze, że mam tylko kawałek trawniczka
MartaCho 13:15, 12 cze 2023

DariaB napisał(a)

Dzięki Marta! A co u Ciebie? Nadal się nie doczekałam na mojego fachowca, a Ty znalazłaś kogoś?

U mnie właśnie niestety mało się dzieje- ciągle istniejące rabaty tylko ogarniam. Fachowca znalazłam- młody człowiek, pracujący w najbliższym składzie budowlanym, sobie u nas w wolnym czasie dorobi A że jemu w czerwcu nie pasowało, a nam z kolei lipiec nie pasuje, to umówiliśmy się na początek sierpnia dopiero.

Kocimiętki masz przepiękne. Czy to Walker's Low jest? Przepraszam, jeśli już pisałaś dopiero co
DariaB 13:22, 12 cze 2023

MartaCho napisał(a)

U mnie właśnie niestety mało się dzieje- ciągle istniejące rabaty tylko ogarniam. Fachowca znalazłam- młody człowiek, pracujący w najbliższym składzie budowlanym, sobie u nas w wolnym czasie dorobi A że jemu w czerwcu nie pasowało, a nam z kolei lipiec nie pasuje, to umówiliśmy się na początek sierpnia dopiero.

Kocimiętki masz przepiękne. Czy to Walker's Low jest? Przepraszam, jeśli już pisałaś dopiero co

Super, że udało się znaleźć fachowca, taki z najbliższej okolicy to dobry wybór bo za dojazd nie będzie kasował. Niestety nie wiem co to za kocimiętka, kupiłam pod nazwą kocimiętka i tyle Wstaw u siebie jakieś foty!
Roocika 08:37, 13 cze 2023

Daria, pięknie na rabatach już, bogato. A kocimiętka rzeczywiście bardzo ładna
DariaB 14:21, 15 cze 2023

Roocika napisał(a)
Daria, pięknie na rabatach już, bogato. A kocimiętka rzeczywiście bardzo ładna

Asiu ta kocimiętka oszalała chce zawładnąć rabatą, a zapylacze to mają raj!