Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Pokaż wątki Pokaż posty

Magary Dramaty z Rabaty

antracyt 10:15, 20 lut 2023

Twoje koty mają zdecydowanie większą fantazję od moich. U mnie tylko zwykłe gniazda w kępach porobiły, żadnych malowniczych esów floresów po krzaczkach
April 10:45, 20 lut 2023

Ale masz artystyczne wzory w stipach
Ja swoje stipy w niedzielę też przycinałam, tak na 20cm. Ale moje stoją elegancko w pionie
anpi 12:57, 20 lut 2023

Też mnie świerzbiły rączki przy różach jak cięłam trawy, zbierałam przy okazji źdźbeł, liście róż spod krzaczków i patrzyłam na te, które jeszcze nie spadły z końców gałęzi. Ścięłabym teraz z gałązkami, to by już nie naśmieciły Ale jakoś wytrzymałam, poczekam do marca
April 13:13, 20 lut 2023

Magarku, ponieważ miałaś wątpliwości co do wiadomej szkółki, to właśnie do mnie napisali z zapytaniem kiedy życzę sobie dostawę Ja zamawiałam w piątek. Poprosiłam więc o połowę marca
Czyli jak sobie klient życzy
Zamawiaj
Helen 19:26, 20 lut 2023

Daga, ja zaglądam, tylko po cichutko I też czekam na info o powieści
Magara 01:02, 21 lut 2023

Wieje jak diabli, lało cały dzień, ale prąd mam to się "przyszwędałam" do własnego wątku

Aga-Napia - cieszę się, że wczoraj udało mi się podziałać, w przyszłym sezonie zimowym nie będę ze stipami na pewno tyle czekać, jak tylko będzie pogoda, pierwsze pójdą pod nożyce

Zuza - osobiście uważam, że to nie kocia fantazja mi stipy niszczy a charakter Sfochowanej. Ona się "wozi". Na każdym kroku pokazuje innym kotom, że jest lepsza, lepiej karmiona i ma lepszych służących. I dostaje po ryju. Na moich stipach, m.in.

Jola - ja na 5 cm cięłam, zgodnie z forumowymi zapiskami Zamówienie złożone, pisałam już u Ciebie

Ania-Anpi - trzymam kciuki za Twoją (i moją przy okazji, cierpliwość)

Helen - Ty głupot powieściowych nie wypatruj, tylko siewek naparstnic szukaj U mnie już widoczne, nawet o Tobie pomyślałam jak je przyuważyłam, ale telefonu nie miałam w zasięgu ręki - nadrobię, jak tylko pogoda się poprawi
Alija 19:50, 21 lut 2023

Magaro, absolutnie nie dziwi mnie wygląd twoich stip, moje wyglądają podobnie, chociaż jakby trochę bardziej
przyprasowane do ziemi, bo kotom jeszcze pies pomaga, lubi czasem tam poleżeć.
Co do powieści, też jestem ciekawa, bo jestem również w gronie fanek twoich pisemnych wypowiedzi.
Poczytałam, co piszecie o różach i coś w tym jest, ja zawsze tnę kiedy kwitną forsycje, a mój tata jesienią, a wiosną tylko końcówki pędów i jego róże lepiej kwitną, więc trzeba się zastanowić.
Helen 23:01, 21 lut 2023

Pokaż, proszę, siewki naparstnic, bo znowu wypielę, jak nic
Magara 00:44, 22 lut 2023

Alicja, u mnie nie ma psa, więc stipy w "niezłej" formie Tematu powieści już nie poruszam Twój Tata tnie róże tak jak nasza Hania - nie można się nad tą wiedzą nie pochylić Ja już sobie obiecałam, że róże będę ciąć jesienią - powody mam trzy: 1. Hania, 2. róż coraz więcej u mnie, 3. kilka dni temu Pomponella mi kurtkę ogrodową rozerwała Pomponelli wybaczam wszystko oczywiście, ale gdyby została przycięta jesienią szkód by nie narobiła

Helen - pamiętam Może jutro? Dziś pogoda była "barowa" Ale wydaje mi się, że ich się nie da wypielić - one nijak jak chwasty nie wyglądają
Magara 00:59, 22 lut 2023

Moja Coccinella dla anuski. Zdjęcia słabe bo nie ona była gwiazdą, ale może jakiś pogląd i ogląd Ci da Ja ją polubiłam głownie z uwagi na to jak buduje koronę, bez wspomagania
Zdjęcia są z lata, z wiosny nie mam. Przymrozek z drugiej połowy maja ją chwycił - nie była wtedy godnym obiektem do zdjęć, ale to zupełnie nie jej wina.