Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Makao 10:05, 28 cze 2023

Część afer było właśnie przez Toszkę. Ona mnie przeraża. Tam gdzie Toszka się pojawia to przestaje pisać. Boję sie jej
Pamietam jak dumałam nad swoja największą rabatą i wtedy Toszka do mnie trafiła. Oj jak ona mi dała czadu, pojechała ostro. Złapałam takiego doła że się poryczałam i bałam się zaglądać na wątek. Ale ja jestem inna i po prostu zaczęłam trawić to co napisała. Wywaliłam sporo roślin i zrobiłam nowe nasadzenia. Toszka sprawiła że zaczęłam inaczej podchodzić do swojego ogrodu i teraz wyglada jak wyglada a sposób w jaki to zrobiła...to był nokaut. I nie każdy reaguje tak jak ja tylko unosi się dumą i walczy.
Nie zmienia to jednak faktu że Toszka mnie przeraża . Szanuję jej wiedzę ale wolę jej unikać.
UrsaMaior 10:10, 28 cze 2023

Haha no co Ty? Znam ją osobiście, jest gaduła, super fajna! Przy tym hojna, pół ogrodu Ci wykopie w prezencie, zawsze od niej z pełnymi siatami wychodziłam. No i wiedzę ma ogromną. Jest po prostu szczera, jak coś nie gra to powie bez ściemy.
Makao 10:12, 28 cze 2023

UrsaMaior napisał(a)
Haha no co Ty? Znam ją osobiście, jest gaduła, super fajna! Przy tym hojna, pół ogrodu Ci wykopie w prezencie, zawsze od niej z pełnymi siatami wychodziłam. No i wiedzę ma ogromną. Jest po prostu szczera, jak coś nie gra to powie bez ściemy.

No ja znam ją tylko z tego forum. I wiem że nie tylko ja się jej bałam
Dlatego u Ciebie już nie piszę. Boję się że jeszcze przeczyta.
olciamanolcia 10:16, 28 cze 2023

Pozdrowienia dla Twojej Maszy od mojej tez Maszki

mrokasia 10:20, 28 cze 2023

Toszki to już wieki tu nie było chyba, nie wiem czy w ogóle jeszcze zagląda. Fakt, jej bezpośredniość mogła być czasem trudna do zniesienia ale wg mnie nigdy nie dowalała ze złośliwości.
mrokasia 10:21, 28 cze 2023

O rety, Justyna, Twoja Masza zupełnie jak moja Zuzia .
bialydomek 10:23, 28 cze 2023

a mi też jakoś tak kilka razy/ ale to dawno, dawno- pewnie na początku wątku czyli lata temu,

"wydawało mi się ze to babcia" tak na szybki rzut oka oczywiście...!

bialydomek 10:24, 28 cze 2023

aaa. tego balota to po jakim czasie mam namaczać, od ostatniego zebrania grzybów?
czy on teraz ma sobie spokojnie poleżakować kilka tygodni, czy odrazu go do kąpieli?
TAR 10:29, 28 cze 2023

No ja tez Toszki zle nie odbieralam choc opitolila mnie za rodki. Ale cenne rady uratowaly mi krzaczki, ktore zdechle po zmianie jakby speeda dostały.
TAR 10:30, 28 cze 2023

Makao napisał(a)

No ja znam ją tylko z tego forum. I wiem że nie tylko ja się jej bałam
Dlatego u Ciebie już nie piszę. Boję się że jeszcze przeczyta.

no teraz brechnełam Anka co Ty??????