Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

antracyt 09:39, 19 lis 2023

Wyślij mi proszę namiary na priv tego urządzenia.
sylwia_slomc... 09:56, 19 lis 2023

Świetna sprawa z tym karmieniem on line
Basieksp 14:05, 19 lis 2023

Fajne takie karmienie na odległość super wygodna sprawa
Gruszka_na_w... 16:06, 19 lis 2023

Dzięki za szczegółowy opis ustrojstwa. Niesamowite jest to urządzenie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magara 22:51, 19 lis 2023

Judith, Sylwia, Basia - rozwiązanie jest faktycznie super Dziś zdemontowaliśmy uznając, że skoro jesteśmy na miejscu to możemy wrócić do karmienia "ręcznego", do miski. Sfochowana, widząc, że bankomat zabieramy, strzeliła focha życia, wlazła do swojego Sheratona i nie wyłazi

Judith - u Ciebie problem może być taki, że owa "ciotka" (domniemuję, że pani wiekowa) musi ogarnąć działanie urządzenia w aplikacji i jeszcze musi urządzenie kupić. Tanie nie jest, chociaż to oczywiście rzecz względna, no i można, tak jak my, upolować okazyjnie

Mary - kabel albo zasilanie bateryjne. U nas wchodzi w grę tylko kabel, kupiliśmy mocno przecenione, powystawowe, zasilanie bateryjne nie działa, chociaż pewnie w długie zimowe wieczory DT będzie kminić Karmić można pewnie i słonia jak kto ma Z postawieniem gdziekolwiek w ogrodzie - tu bym widziała problem. Urządzenie jest urządzeniem, raczej zamoknąć na deszczu nie powinno

Zuza - namiarów na ogłoszenie nie mam, bo kupowaliśmy na olx. Małżonek mówi, że na allegro też są - nowe i powystawowe. Jedne z kamerą, inne bez. Zależy kto ma jakie potrzeby.
Znalazłam natomiast filmik instruktażowy dot. tego modelu, który kupiliśmy (to chyba starszy model jest):
https://www.youtube.com/watch?v=8rptmvaMjN8

Haniu - proszę bardzo
Magara 22:54, 19 lis 2023

Na nadchodzący tydzień, zostawiam Wam Rozanne:

Chyba nie znam drugiej, tak pancernej rośliny
Kordina 23:00, 19 lis 2023

Rozankowa dama, jak się przypudrowała
Judith 23:20, 19 lis 2023

Magara napisał(a)

Judith - u Ciebie problem może być taki, że owa "ciotka" (domniemuję, że pani wiekowa) musi ogarnąć działanie urządzenia w aplikacji i jeszcze musi urządzenie kupić. Tanie nie jest, chociaż to oczywiście rzecz względna, no i można, tak jak my, upolować okazyjnie

Problem żaden . Ciotka jest inżynierką i do tego chyba by się obraziła na określenie „wiekowa pani” .
Magara 23:25, 20 lis 2023

Judith - cofam zatem wszystkie słowa, za które Ciotka inżynierka mogłaby się obrazić
Moje "ciotki" są w wieku +/- 80/85 stąd moje podejrzenia Fakt, jedne są techniczne mniej, inne bardziej A jak mojej Mamusi (lat 77) pokazałam działanie Cat Feedera to jej się tak oczy zaświeciły, że widziałam w tych oczach myśl: "trzeba w końcu przygarnąć kota, żeby kupić takie fajne urządzenie"
Helen 19:51, 21 lis 2023

To musi być mega fajne urządzenie, ciekawe czy karmi też królika

O, Twoja Mama w wieku mojego Taty
To bardzo dobry rocznik, ludzie ze stali

P.S. Mój Tata wcale nie wygląda na swój wiek, raczej na około 60 lat