Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Kordina 09:58, 14 sie 2024

O! (po raz drugi ) fajne wspomnienia Ty prawie krajanka, pozdrawianki serdecznościowe zostawiam
TAR 10:20, 14 sie 2024

Wtedy jeszcze odrestaurowanej Starowki nie bylo. Ale klimat byl Kilka lat pozniej zaczela sie odbudowa i zaczelo byc pieknie. Choc poprzednio tez mialo to swoj urok, mozna sie bylo zatracic Zduzym sentymentem wspominam tamten okres mojego zycia.
Kordina 22:56, 16 sie 2024

Magarku ja nie zapomniałam jakie Ty ciekawe rzeczy robiłaś z glinki ceramicznej wypalanej. Masz gdzieś swoje gliniane ptaszki i fajne misy umieszczone? Jeśli tak poproszę o zdjęcie
Iwonka 10:35, 20 sie 2024

Dobrze, że czytać jednym okiem mogę, zrobiłaś mi Daga bezsenną noc
Wyznanie: lat..., okulary noszę..., kanapę i berło oddaję... jest moc
Zdjęć zdecydowanie za mało wrzucasz, ogród masz rewelacyjny, o sąsiadach zapominamy
W Gdańsku chyba bardziej podnoszą ciśnienie
Choć byłam tam koncertowo (Ed Sheeran) na weekend od 12 lipca, to po tłumach z areny te miejskie nie robiły wrażenia.
Ale domyślam się jaki to kontrast pomieszkując na odludziu.
My od jakichś 25 lat jeździmy na Podlasie, tam też takie noce, że otwierasz okno i ...świat ukradli, czarna dziura.
Perseidy fajnie musiały być u ciebie widoczne.
Bardzo podobają mi się kupione grafiki ptaków, bardzo lubię takie rysunki przyrody.
Pozdrawiam, jak sytuacja meteo?
Judith 10:51, 20 sie 2024

Magarko, wracając z wywczasów nadmorskich zahaczyłam o Gdańsk (kocham to miasto! ). Jako że czasu było mało - szybki wypad tylko na State Miasto. Zapomniałam jednak o jarmarku (a właściwie to myślałam, że on tylko w weekendy). Uciekliśmy!
TAR 14:42, 20 sie 2024

Judith napisał(a)
Magarko, wracając z wywczasów nadmorskich zahaczyłam o Gdańsk (kocham to miasto! ). Jako że czasu było mało - szybki wypad tylko na State Miasto. Zapomniałam jednak o jarmarku (a właściwie to myślałam, że on tylko w weekendy). Uciekliśmy!

Hehe i mnie sie dziwia, ze psiocze. Mam to na codzien.
Gruszka_na_w... 20:46, 20 sie 2024

A to co taka cisza? Aż dzwoni w uszach.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Magara 23:10, 20 sie 2024

Haniu, i mnie zaraza dopadła Jestem jak przekłuty balonik Pomimo szczepień i wcześniejszych przechorowań
Tydzień z życia mi wypadł...
Sił mało, wszystko co teraz robię, robię dwa razy wolniej niż normalnie. Czyli pełzam
Na forum zaglądałam, ale z telefonu. To dla mnie żadne zaglądanie bo zdjęcia malutkie, nic nie widać Dziś przy stole usiadłam z lapkiem - wielkie święto
Będę nadrabiać, tyle ile się da
Czytam o forum-traveling Dobrze, że TARcia się ze zdjęciami zbiera - może dojdę do formy, żeby na porządnie obejrzeć
Basieksp 08:30, 21 sie 2024

Zdrowiej kobietko siły nabieraj i odpoczywaj sobie
Anda 08:37, 21 sie 2024

Również zdrowia życzę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies