Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Judith 19:09, 26 wrz 2024

Dobrze, że jest dobrze .
Ogrodowo - cudnie, jak zawsze u Ciebie

Muszę przyznać, że moje odczucia względem teraźniejszości są całkowicie różne od Twoich . Całe lato nie robiłam w ogrodzie absolutnie nic z powodu upału i ogólnego zniechęcenia suszą. Jedynie podlewałam. Pracować w ogrodzie zaczęłam teraz i cieszy mnie ta praca niezmiernie .
Najważniejsze, by dostrzegać chwile radości z tego co się robi i się nie napinać - jeśli jest to zaleganie ogrodzie z książką (albo i bez książki) to jest to tak samo dobre, jak tyrka lub cokolwiek innego czego potrzebujemy w danej chwili.
To se pogadałam .
Helen 21:39, 26 wrz 2024

Piękna róża I dobrze, że jesteś
An_na 07:56, 27 wrz 2024

Judith napisał(a)
Dobrze, że jest dobrze .
Ogrodowo - cudnie, jak zawsze u Ciebie

Muszę przyznać, że moje odczucia względem teraźniejszości są całkowicie różne od Twoich . Całe lato nie robiłam w ogrodzie absolutnie nic z powodu upału i ogólnego zniechęcenia suszą. Jedynie podlewałam. Pracować w ogrodzie zaczęłam teraz i cieszy mnie ta praca niezmiernie .
Najważniejsze, by dostrzegać chwile radości z tego co się robi i się nie napinać - jeśli jest to zaleganie ogrodzie z książką (albo i bez książki) to jest to tak samo dobre, jak tyrka lub cokolwiek innego czego potrzebujemy w danej chwili.
To se pogadałam .

Dobrze gadasz
Magara 22:57, 27 wrz 2024

Zuza - róże u mnie jeszcze w pąkach niektóre Ale wyświetlają mi się zdjęcia z zeszłego roku - i było podobnie więc to chyba norma? W tym sezonie ewidentnie temperatury mnie zmyliły co co pory roku Obecnie leje i zimno

Haniu - no jestem, jestem Tylko nie ogarniam pór roku Zastanawiam się co zrobić z pomidorami w foliaku. One wciąż tam są i rosną

Judith - u Ciebie sezon był szczególnie ciężki. Ale już chyba u Ciebie napisałam, że każdy ma swój sposób na szczęśliwe ogrodowanie

Helen - no jestem Tylko Ciebie jakby mało

Ania -
Gosialuk 23:15, 27 wrz 2024

Ja też tak mam. Dopiero teraz mi się chce działać, szkoda tylko, że dzień już tyle krótszy.
Magara 23:37, 28 wrz 2024

Gosia - mi też się klawisz "działaj" włączył, dziś rano, jak wstałam i było słonecznie Ale zanim się zebrałam, zaczęło wiać i padać
Mam do zrobienia kilka niewielkich tetrisów - poczekam na ładny jesienny dzień i ogarnę
Zrobię i kończę sezon. Brzuszki planowane wiosną muszą poczekać do kolejnej wiosny
Do ogarnięcia i tak mam jeszcze foliak i skrzynie warzywne plus doniczki, wiadra, podpory - trochę tych porządkowych prac jest
Magara 23:27, 29 wrz 2024

Ruszyło z grzybami
Więc więcej niż pewne, że w temacie ogrodu ozdobnego zrobię w tym sezonie tyle co konieczne, plus porządki w częściach owocowo-warzywnych, a resztę czasu wolnego poświęcę na włóczenie się po lesie Grzybobranie jest jedynym "sportem", któremu jestem oddana w 100procentach

Dzisiejsze osiągi:

Agatorek 23:31, 29 wrz 2024

Bardzo ładne zbiory ❤️
Basieksp 23:36, 29 wrz 2024

Dzisiejsze osiągi:

To my tak podobnie dziś nie licząc canii ale jakoś do tej pory nie znaleźliśmy miejsc z rydzami To by było coś, takie nasz grzybowe marzenie Teraz pojadę na podgrzybki, jak się pokarzą i może gąski na koniec Dziś ma być chłodna noc, pewnie będzie po prawdziwkach.
antracyt 07:47, 30 wrz 2024

Ja zbieram bardzo hobbistycznie. Po pół godzinie biegania po lesie przestaję się grzybami interesować (a i tak jakoś znajduję najwięcej ).
Wczoraj wyskoczyliśmy u nas i zdecydowanie więcej w lesie było zbieraczy niż grzybów... ale sos grzybowy udało się zrobić
Przejadacie potem te hurtowe ilości(oczywiście jak się je uda zebrać)?
ps. Rydzowe poletko mamy na wakacyjnym, nie musimy do lasu wychodzi Chyba musisz Basiu w odwiedziny wpaść