Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Judith 10:43, 29 kwi 2025

Ale te kule piękne! Też kcem namiar
Rojodziejowa 13:12, 29 kwi 2025

Cicho, bo nam wykupią i zdrożeją!
Magara 23:24, 29 kwi 2025

Lidka - muszę się do tych przymrozków przyzwyczaić i nauczyć się nimi nie przejmować. Jak to zrobić? Nie mam pojęcia

Monia - no ja właśnie też się powinnam już do przymrozków przyzwyczaić, ale jakoś nie idzie mi łatwo Jest jakaś metoda???

Ola - wiem, że rośliny ruszą, ale ten miesiąc, półtora będą straszyć Dziś odkryłam, że dostały wszystkie krzewy posadzone wzdłuż jednej strony płotu - żylistki, bzy, coś jeszcze, ale nie pamiętam. No ale co zrobić?

Marta - też zakładam, że wszystkich ogrodników, z zośką pożenionych - mam już odhaczonych Sielankowe widoki - dziękują A kciuki za obłęd Małżonka się przydadzą

Agnieszka-bosa - podlałam dziś preparatem regeneracyjnym bo miałam jeszcze z zeszłego roku. Ale zapodaj proszę dokładny przepis z tą aspiryną - ile aspiryny, jakiej, na jaką ilość wody etc. To bardzo przydatne info
Magara 23:34, 29 kwi 2025

W temacie weselszym, czyli pochodniowych bombek - cieszę się, że Wam też się podobają
Są z kortenu
Dla mnie plus - bo mi pasują do misy Drugi plus - nie muszę szukać miejsca gdzie je schować na zimę (to u mnie trudny temat), zostaną w gruncie i nic im nie będzie Trzeci plus - powinny mi służyć do końca życia
Minusem jest cena, no ale...
Kule mają 8 cm średnicy. Wydawało mi się, że to niewiele, ale olejku komarowego weszło sporo

Monia, Kasya, Judith - zaraz privy powysyłam
Magara 23:36, 29 kwi 2025

Asia - jeszcze się nie zorientowali
Roocika 08:03, 30 kwi 2025

Magara napisał(a)
Asia - jeszcze się nie zorientowali

Padłam

Ale, że takie krzewy dostały? U mnie bodziszki korzeniaste dostały po czuprynach, liście zrobiły się biało-żółte, ale te to akurat mało ważne.
antracyt 11:04, 30 kwi 2025

Ładne, bardzo ładne te kule
Mam teraz bardzo dużo wydatków poza ogrodowych... na pewno nie zapytam gdzie kupiłaś Więcej dla Asi będzie
TAR 11:28, 30 kwi 2025

Ladne te kule. Ale tez nie kupie choc u mnie by pasowaly. W budżecie inne wydatki A Mrokasia rok temu polecila pałki z B...a. Sprawdzily sie i zostalo mi jeszcze troche na ten sezon.
TAR 11:29, 30 kwi 2025

Dubelek, sorki.
Gosialuk 11:29, 30 kwi 2025

Jestem ciekawa czy kule się sprawdzą. Wprawdzie za ozdóbkami nie przepadam, ale praktyczny wymiar gadżetu do mnie przemawia.
W kwestii szklarni, wiem że cierpliwość tracisz. Plus jest taki, że jednak mąż robi i się stara. W końcu zrobi. Gorzej by było, gdyby mógł a nie chciał.