Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Judith 19:48, 19 paź 2025

Magarko, myślę ciepło o Tobie.
I nie nazywaj siebie marudą, bo życiowych dołów nie da się skutecznie zamaskować słodkim szczebiotem. Gdy jest źle, to czujemy się źle. I tyle.
Ściskam! ❤️
Agatorek 20:42, 19 paź 2025

Przytulam ❤️

anpi 22:31, 19 paź 2025

Chyba wiele z nas marudzi na ten sezon, też pozwoliłam sobie pomarudzić...czasami trochę lżej na sercu jak się tak człowiek wyżali... Ważne aby mieć nadzieję na lepsze jutro! I tego Ci z całego serca życzę we wszystkich sferach życia, które ciągle nas jakoś doświadcza!
Magara 23:28, 19 paź 2025

Lidka - dzięki za wszystko co napisałaś, cmok
Ja trzymam za Was kciuki, nieodmiennie, cały czas. Nam teraz dowaliło z dużo większej armaty niż wcześniej, no ale stajemy do walki, oby zwycięskiej.

Basia - dziś faktycznie był ładny dzień, w końcu Zebrałam się w sobie i posadziłam część cebulowych.

Zuzku - dzięki, też na to liczę

Judith - cmok Do szczebiotania mi niestety mentalnie daleko, tył głowy pracuje
Ale niejako przy okazji zapytam - czy to nie Ty chciałaś bodziszka wspaniałego? Powycinałam dziś niektórym kępom liście. Kępy są olbrzymie, na pewno do odchudzenia. Daj znać

Aga - dzięki

Ania-anpi - i Tobie też dziękuję za dobre słowo Coś z tym sezonem faktycznie było nie bardzo. Robiłam ostatnio porządek w zdjęciach - ogrodowych nie mam prawie wcale

Judith 09:15, 20 paź 2025

Magara napisał(a)

Judith - cmok Do szczebiotania mi niestety mentalnie daleko, tył głowy pracuje
Ale niejako przy okazji zapytam - czy to nie Ty chciałaś bodziszka wspaniałego? Powycinałam dziś niektórym kępom liście. Kępy są olbrzymie, na pewno do odchudzenia. Daj znać

No i to miałam na myśli - żadne zaklinanie rzeczywistości, żaden słodki szczebiot nie sprawi, że poczujemy się lepiej, pozwoli być może tylko na chwilę się oszukać. Dlatego nie nazywajmy się marudami, lecz pozwólmy sobie na żal i ból, nie maskujmy go przed samą sobą.
Co do bodziszka - pamiętam, ze była o nim mowa, ale dziękuję, nie mam na niego konceptu. Ogrodowo u mnie w tym sezonie słabawo, acz z odwrotnych przyczyn niż u Ciebie (susza!).
Basieksp 09:46, 20 paź 2025

Ja nie sądzę cebulowych, mam lenia Na wiosnę będę żałować, ale nie mam jakoś weny, miejsca, na cebulowe. Taka moja wymówka na lenia
Kordina 00:51, 21 paź 2025

Magarku specjalnie dla Ciebie adekwatny napis z kubeczka:

Jeśli chodzi o ogród, to my w "specjalnej strefie", ziemia po prostu nasączona deszczem, jedynie cieszy, że poziom wody w mojej studni trochę się podniósł.

Anda 12:36, 21 paź 2025

Pozdrawiam Magarku
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Magara 23:00, 21 paź 2025

Judith - ponowny cmok Co do bodziszka - rozumiem, ale gdybyś nabrała chęci to wiesz gdzie uderzać

Basia - ja się skusiłam na cebulowe zagramaniczne Bo mnie wkurzały marketowe, które okazywały się pomyłkami. A koniec końców i tak dokupiłam marketowych - no bo mam nową rabatę przecież Ale tu tylko czosnki i kamasje - pomyłek nie powinno być

Bożenka - wielkie dzięki za pozytywną myśl My chyba w tym sezonie faktycznie jesteśmy w "specjalnej strefie" Mokro i wilgotno jest przeokrutnie

Anda - fajnie Cię widzieć
nicol21 15:06, 22 paź 2025

Piękne hasło na kubku!!!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies