Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

Judith 19:48, 19 paź 2025

Magarko, myślę ciepło o Tobie.
I nie nazywaj siebie marudą, bo życiowych dołów nie da się skutecznie zamaskować słodkim szczebiotem. Gdy jest źle, to czujemy się źle. I tyle.
Ściskam! ❤️
Agatorek 20:42, 19 paź 2025

Przytulam ❤️

anpi 22:31, 19 paź 2025

Chyba wiele z nas marudzi na ten sezon, też pozwoliłam sobie pomarudzić...czasami trochę lżej na sercu jak się tak człowiek wyżali... Ważne aby mieć nadzieję na lepsze jutro! I tego Ci z całego serca życzę we wszystkich sferach życia, które ciągle nas jakoś doświadcza!
Magara 23:28, 19 paź 2025

Lidka - dzięki za wszystko co napisałaś, cmok
Ja trzymam za Was kciuki, nieodmiennie, cały czas. Nam teraz dowaliło z dużo większej armaty niż wcześniej, no ale stajemy do walki, oby zwycięskiej.

Basia - dziś faktycznie był ładny dzień, w końcu Zebrałam się w sobie i posadziłam część cebulowych.

Zuzku - dzięki, też na to liczę

Judith - cmok Do szczebiotania mi niestety mentalnie daleko, tył głowy pracuje
Ale niejako przy okazji zapytam - czy to nie Ty chciałaś bodziszka wspaniałego? Powycinałam dziś niektórym kępom liście. Kępy są olbrzymie, na pewno do odchudzenia. Daj znać

Aga - dzięki

Ania-anpi - i Tobie też dziękuję za dobre słowo Coś z tym sezonem faktycznie było nie bardzo. Robiłam ostatnio porządek w zdjęciach - ogrodowych nie mam prawie wcale