Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Magary Dramaty z Rabaty

Magary Dramaty z Rabaty

mrokasia 12:05, 25 wrz 2025

Też mam niechcieja ogrodowego. Nawet mnie do spacerowania nie ciągnie, nie mówiąc o jakiejś robocie. Przed urlopem pozbyłam się ostatnich doniczek wsadzając rośliny do ziemi w warzywniku .
TAR 12:24, 25 wrz 2025

Ten tydzien tez mam na spiocha, o 21 juz mnie sennosc dopada i kimam. Ale jeszcze mi sie troche chce czekam na weekend
Judith 12:39, 25 wrz 2025

Magaro, skoro weny brak to posadź jakkolwiek . Wiosną się okaże, że jest dobrze . Zaufaj intuicji.
A jak się nie okaże - przesadzisz. Wiosną prawdopodobnie wena już będzie .
Juzia 12:46, 25 wrz 2025

O mamo... a co tu za kącik marud?

Ja wenę mam... tylko kręgosłup nie chce współpracować
mrokasia 13:14, 25 wrz 2025

Juzia napisał(a)
O mamo... a co tu za kącik marud?

Ja wenę mam... tylko kręgosłup nie chce współpracować

Ja nie marudzę. Po prostu stwierdzam i w pełni akceptuję ten fakt . Za to zrobiłam sobie porządek w szafie z ciuchami i planuję to samo zrobić z butami .
Wafel 14:40, 25 wrz 2025

A łezka fajna czekam na finał, może cię zmobilizuję. Kibicuję, sadzenie to już najlepszy moment i największa satysfakcja. Wolę jesienią, bo wiosną jest już co podziwiać i będziesz sobie dziękować za to, że się zmobilizowałaś. Wiosną za dużo robót porządkowych, nie odkładaj na potem, ślę dobrą energię - chwytaj!
antracyt 14:41, 25 wrz 2025

Ja też nie marudzę
Agatorek 16:27, 25 wrz 2025

Ooo tu się pochowałyście

Ja mam niechcieja cały sezon
Joku 18:46, 25 wrz 2025

Widzę że jestem w mniejszości bo wena mnie póki co nie opuszcza . Najgorszą robotę odwaliłaś, teraz tylko sadzić. Sfochowana może pokazywać gdzie wkopać krzaczek .
Magara 23:20, 25 wrz 2025

Ale gości Fajnie, że do mnie zaglądacie - bardzo mi to dziś humor poprawiło, a tego mi trzeba, oj trzeba

Odpowiadam zbiorczo:
Sfochowana jest faktycznie bardzo zaangażowana w nową rabatę Udeptuje glinę aż miło Uważa, że te wszystkie patyczki na pewno są "po coś", "dla kota"
Posadzone są póki co róże, które kupiłam w doniczkach. I pomarańczowe jeżówki. I fioletowe mini budleje. Stan doniczek - zero. Czekam na róże z gołym korzeniem, będą po 20 października. Obelisk będzie na groszki pachnące.
Zuza dobre pytanie zadała. Odpowiedź brzmi - weny mi brak do wszystkiego I do rozmieszczenia róż, i dodatków i samej roboty Chciałabym posadzić wszystko tak, żeby nie przesadzać później - fanką tetrisów nie jestem.
Pogoda u nas od dwóch dni wręcz idealna - w końcu lato jakby
A ja czuję niemoc straszną. I robię nic ogrodowo

Na swoje usprawiedliwienie mam to, że moje myśli są dalekie od ogrodowania. Mamy na tapecie problemy zdrowotne, jak bardzo poważne to się dopiero okaże... Ale sam lęk nie jest fajny
Ale pojutrze lecimy do Pragi, pierwszy nasz wyjazd od kupna działki - urywamy się z łańcucha i zapominamy o wszystkich problemach A przynajmniej podejmiemy próbę zapomnienia