Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały

Makao 11:36, 08 paź 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Będziesz miała trudny wybór jakie odmiany wybrać do testów

Kupiłam 4 odmiany. Wybrałam z tych co Ci pisałam a raczej musiałam bo pozostałe nie dostępne. To nie tak dużo
nicol21 21:56, 08 paź 2024

Dołeczki swietne i metoda słuszna
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magara 22:46, 08 paź 2024

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Cherry Bomb PBR - mniej ostra od polskiej odmiany Koral. Na jednym krzaku może być nawet kilkadziesiąt owoców o średnicy 3-4 cm. Ostrość w skali Scoville'a - 2'500 - 5'000. Koral ma ostrość szacowaną na 25 tysięcy, więc to znaczna różnica.

Ooo, dzięki Koral nasiona kupiłam stacjonarnie, na Cherry Bomb chyba tylko przez neta są szanse. Czy ja dobrze kojarzę, że pisałaś coś o tym, że je faszerujesz serkami? Jeżeli tak to też o przepis poproszę
Patrycja_KG_Lu 09:29, 09 paź 2024

Magara napisał(a)

Ooo, dzięki Koral nasiona kupiłam stacjonarnie, na Cherry Bomb chyba tylko przez neta są szanse. Czy ja dobrze kojarzę, że pisałaś coś o tym, że je faszerujesz serkami? Jeżeli tak to też o przepis poproszę

Patyczki trzymam w takiej zalewie:

Potem kupuję serek śmietankowy i nadziewam samym lub mieszam serek z przyprawami ziołowymi typu oregano, prowansalskie i dopiero nadziewam. Czyli nadziewanie dopiero przed podaniem, a tak to czekają w sloikach
Patrycja_KG_Lu 20:23, 10 paź 2024

Połowa laurowiśni Novita wsadzona. Sadzonki z gołym korzeniem po 7,50 zł. W opisie sprzedającego podkreślone było, że były cięte już trzy razy dzięki czemu od samego dołu są ładnie rozkrzewione.

olciamanolcia 21:04, 10 paź 2024

Zazdro żywopłotu z lauro
Może kiedyś ….u mnie….
Przepiękny będzie ❤️
Kordina 21:45, 10 paź 2024

Patrysia, ale dorwałaś cudne krzaczory, dorodne. Obejrzałam sobie w internecie żywopłoty z laurowiśni, spektakularne, będzie cudnie, bez porównania z tujami
Marcin89 22:39, 10 paź 2024

Fajnie Wam idzie, jeszcze trochę i będzie ładne tło dla rabat
Wiaan 07:46, 11 paź 2024

Piękne sadzonki, Patrycja czy mogłabym prosić o namiary na sprzedawcę?
Wafel 18:14, 11 paź 2024

Patrycja, ty tak dużo przetworów robisz masz jakieś sprawdzone przepisy na potrawy z dyni, cukini, kabaczków? Mogą być wytrawne i nie tylko, chodzi żeby były przetestowane Nie mam Facebooka ani Instagrama, więc takie linki mi się nie otwierają . Może masz coś swojego, smacznego
Albo inne dziewczyny, może też macie sprawdzone przepisy?