Na Alleg..o kupiłam brzozy, chciałam domówić tej jesieni, ale już ich nie sprzedają. Owocowe kupiłam podobnie jak Ania na „drzewka-faworytka.pl”. Świdośliwy w małej szkółce, mogę na priv napisać jeśli to ich akurat szukasz, bo tam dużego wyboru innych roślin nie zauważyłam.
Dziękuję za odpowiedzi, no to akacja odpada, a szkoda, bo bardzo ładna.
Lidka - świętokrzyskie przy granicy z podkarpackim. Postanowiłam, że nie będę zmieniać koncepcji, najwyżej znowu nie kupię wszystkich w tym roku, ale czas szybko leci i za rok kupię resztę. W tym chyba klony i katalpy albo graby, a te platany za rok. Chyba że znajdę tańsze
Ja mam z lokalnej, małej szkółki. Sadzonki były ładne i rozgałęzione, a kosztowały 15 zł. W minionym sezonie widziałem bardzo dużo hortensji w Mrówce, dużych i ciut droższych na pewno. Ale nie pamiętam ile kosztowały
Ostatnio mi się wyświetliła reklama hortensji na FB małych sadzonek po 7 zł (1 patyk z 2 lub 4 gałązkami), trzeba było brać min. 5 sztuk jeśli dobrze pamietam. Niestety nie zapisywałam, ale przynajmniej wiadomo, że coś takiego jest.
Ja na tez na Facebooku widzialam oferty za niewielkie pieniądze, jak mi się gdzieś pojawi to wyślę Ci na priv.
Ja właśnie na Facebooku dużo roślin kupiłam os prywatnych osób za nieduze pieniądze.