Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród w malinówkach

Ogród w malinówkach

Marcin89 10:10, 14 lip 2025

Załapałem się już na dwa zachody słońca, więc nie jest źle. A momentami robi się piękne, niebieskie niebo
AgaBoso 12:32, 14 lip 2025

Masz sporo pomidorów na gronach. Nie wiem co z moimi nie tak, może im za gorąco.
Magara 23:13, 14 lip 2025

Marcin, fajne fotki
Ja całe dzieciństwo i młodość w Sopocie spędziłam I zupełnie nie kumam co ludzi gna nad polskie morze Nie widzę w tym nic atrakcyjnego Jedynie jod do wdychania
Marcin89 23:25, 14 lip 2025

Magara napisał(a)
Marcin, fajne fotki
Ja całe dzieciństwo i młodość w Sopocie spędziłam I zupełnie nie kumam co ludzi gna nad polskie morze Nie widzę w tym nic atrakcyjnego Jedynie jod do wdychania
Pewnie to, że nie masz go na codzień A mnie właściwie namówiono, a nie byłem tu kilkanaście lat.
MartaCho 07:57, 15 lip 2025

Magara napisał(a)
Marcin, fajne fotki

Ja też nie byłam już kilka lat nad polskim morzem, ale ma ono kilka zalet. Jakoś tak ciągnie mnie tam w tym roku, choć najwcześniej w połowie września, żeby już było po sezonie. Można się schłodzić w zawsze zimnej wodzie, heheh, mamy piękne szerokie, piaszczyste plaże, najpiękniejsze takie, jak pokazał Marcin, czyli puste i na południu Europy nie ma takich pięknych zachodów słońca, bo słońce zazwyczaj chowa się za lądem, a nie w morzu.
Więcej zalet nie pamiętam.
mrokasia 08:12, 15 lip 2025

Ja bardzo lubię nasze morze. Ale zdecydowanie poza sezonem. Marzec/kwiecień albo październik.

Marcin, ładuj bateryjki .
Marcin89 13:50, 15 lip 2025

MartaCho napisał(a)

Ja też nie byłam już kilka lat nad polskim morzem, ale ma ono kilka zalet. Jakoś tak ciągnie mnie tam w tym roku, choć najwcześniej w połowie września, żeby już było po sezonie. Można się schłodzić w zawsze zimnej wodzie, heheh, mamy piękne szerokie, piaszczyste plaże, najpiękniejsze takie, jak pokazał Marcin, czyli puste i na południu Europy nie ma takich pięknych zachodów słońca, bo słońce zazwyczaj chowa się za lądem, a nie w morzu.
Więcej zalet nie pamiętam.
Widoki akurat mamy ładne, nie ma co
Marcin89 13:55, 15 lip 2025

mrokasia napisał(a)
Ja bardzo lubię nasze morze. Ale zdecydowanie poza sezonem. Marzec/kwiecień albo październik.

Marcin, ładuj bateryjki .
To jak kto lubi No odpoczywam, odpoczywam
Marcin89 14:00, 15 lip 2025

To chyba cud, że wykąpałem się dziś w Bałtyku. Czuję, że mnie słońce chwyciło

Widoki z klifów i wydm z wczoraj

antracyt 14:56, 15 lip 2025

Marcin89 napisał(a)
Załapałem się już na dwa zachody słońca, więc nie jest źle. A momentami robi się piękne, niebieskie niebo

Jakieś znajome mi się to miejsce wydało - a potem doczytałam gdzie byłeś
To może się nawet na plaży mijaliśmy