Plac zabaw w piaskownicy - fajowo . No i jakie wykonanie!
Marcin, przed kocimi odchodami warto zabezpieczyć ten piach. Przedszkola stosują osłanianie swoich piaskownic wielkimi plandekami. Ja też to robiłam z piaskownicą dziecia. U Ciebie wymaga to więcej zachodu, bo jest sprzęt w piasku, ale warto to zrobić dla bezpieczeństwa dzieci.
Przydał by mi się stelaż taki jak u Ciebie pod huśtawkę i zjeżdzalnię. Kupiliście gotowca? czy sami? Drewno czy metal? Jak to obsadzić by się nie przewróciło?
No placyk z huśtawka super bardzo ładny i wygląda profesjonalnie , ładnie to wykończone zielenią , mnie też w tym roku czeka jeszcze posadowienie domku ze zjeżdżalnia zawsze to dodatkowa inspiracją , poletko tulipanowe super choć nie wiem jak twoje obserwacja dość szybko tulipany te odmianowe wypadają i przezedzaja się ja na jesieni idę zdecydowanie mocniej w Narcyzy
Dziękuję No tak, powinno się nakrywać... Tylko jak przykryć placyk z 6 wystającymi elementami? Już przy rozkładaniu agrotkaniny trzeba było kombinować.
Nie, to nie gotowiec. Drewnianą konstrukcję robił brat z tatą. Sami kupowaliśmy drewno, impregnat, śruby i obejmy do mocowania huśtawek. Huśtawki kupione przez neta, a ślizg w markecie u nas.
Całość finansowo wyszła dużo mniej niż gotowiec, ale i tak spory koszt. To był prezent dla dzieci na Dzień Dziecka
Dzięki za przypomnienie cięcia Twoich Royal Burgundy. Zapomniałem po prostu
Edit:
Mogę nie mieć zdjęcia, ale drewniane nogi są przykręcone kątownikami do betonowych bloczków (tych fundamentowych). Czyli jest dociążone. Jeszcze jedna rzecz, to pomalowanie góry bloczków i części nóg folią w płynie jako hydroizolacja.