Basiu, u mnie tak samo, wiadro z odpadkami pełno. Ale u mnie postanowione. Za tydzień jadę, chyba nic mi nie przeszkodzi. A poza tym muszę zobaczyć swoją działkę. Na pewno pełno kretowisk.
Pięknie masz u siebie, a połączenie cynii i iglaków wspaniałe
ta nakrapiana cynia, to cynia wytworna
kiedy będziesz siać cynie?..też kupiłam i będę siać, ale ja do gruntu od razu
Bożenko, ja myślałam, że ty już na wyspach, a to dopiero w marcu
Poczytałam....tęsknota za wiosną aż krzyczy! a u mnie dzisiaj 0C, ale jak byłam po drewno to ziemia zmrożona bardzo. Śnieg nie topnieje z drugiej strony lepsza ta kołderka bo bałaganu nie widać i rośliny zabezpieczone.
Dziewczyny, no niestety u mnie też nie można się doszukać śladów wiosny. Nawet trochę śniegu napadało i jest tak w okolicy zera. Mieliśmy jechać w niedzielę na działkę, ale M chce odłożyć jeszcze o tydzień. Dzieci mówią, że w Anglii jest +12. Ale na przełomie marca też ma być u nas ocieplenie. Nie wiem dlaczego ale właśnie ta końcówka zimy jest dla mnie najgorsza. Cierpliwości, cierpliwości mówię sama do siebie.
Bożenko, no to mamy podobnie, śnieg nadal...ale widzę, że wrzucasz kolory i kwiaty ? fajnie
lubię pooglądać u Was, ale jakoś sama nie mam ochoty na te moje kwiaty z tamtej wiosny... czekam na prawdziwe czyli tegoroczne...
Marzenko, u nas to dopiero zima dała czadu. Nasypało śniegu, że mój piesek ledwie znalazł miejsce na siusiu. Ale nie jest zimno.
Ja też z utęsknieniem czekam na tegoroczne kwiaty. Najlepiej lubię ten moment i zobaczę wychodzące roślinki z ziemi. To jest dopiero frajda. Na razie oglądam zdjęcia no i przy okazji coś wstawię na forum. Jakoś zimę trzeba przeżyć
Witaj,
Piękne zdjęcia a jeszcze piękniej u Ciebie !
Śliczne rabatki z iglakami, bardzo mi się podobają..
Każdy ogląda zdjęcia i przywołuję wspomnienia och