Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój ogród

Mój ogród

barbara_kraj... 17:32, 17 lut 2013

Ja od kilku dni na działkę się wybieram i... rezygnuję A wiadro odpadków na kompost pełne!
EPODLAS 17:49, 17 lut 2013

barbara_krajewska napisał(a)
Ja od kilku dni na działkę się wybieram i... rezygnuję A wiadro odpadków na kompost pełne!

Basiu, u mnie tak samo, wiadro z odpadkami pełno. Ale u mnie postanowione. Za tydzień jadę, chyba nic mi nie przeszkodzi. A poza tym muszę zobaczyć swoją działkę. Na pewno pełno kretowisk.
zuza12 11:39, 18 lut 2013

Widzę dziewczyny, że ja to mam dobrze, bo na kompostownik to mogę biec w kapciach.
Milka 11:47, 18 lut 2013

Pięknie masz u siebie, a połączenie cynii i iglaków wspaniałe
ta nakrapiana cynia, to cynia wytworna
kiedy będziesz siać cynie?..też kupiłam i będę siać, ale ja do gruntu od razu

Bożenko, ja myślałam, że ty już na wyspach, a to dopiero w marcu
Mala_Mi 12:25, 18 lut 2013

Już ponad połowa lutego mignęła.... jeszcze trochę, ale ja też grzebię w zdjęciach... szukam kolorów...... fajne ujęcie ogrodu z lata pokazałaś
Urszulla 12:56, 18 lut 2013

Poczytałam....tęsknota za wiosną aż krzyczy! a u mnie dzisiaj 0C, ale jak byłam po drewno to ziemia zmrożona bardzo. Śnieg nie topnieje z drugiej strony lepsza ta kołderka bo bałaganu nie widać i rośliny zabezpieczone.
EPODLAS 21:57, 18 lut 2013

Dziewczyny, no niestety u mnie też nie można się doszukać śladów wiosny. Nawet trochę śniegu napadało i jest tak w okolicy zera. Mieliśmy jechać w niedzielę na działkę, ale M chce odłożyć jeszcze o tydzień. Dzieci mówią, że w Anglii jest +12. Ale na przełomie marca też ma być u nas ocieplenie. Nie wiem dlaczego ale właśnie ta końcówka zimy jest dla mnie najgorsza. Cierpliwości, cierpliwości mówię sama do siebie.
marzena 01:14, 19 lut 2013

Bożenko, no to mamy podobnie, śnieg nadal...ale widzę, że wrzucasz kolory i kwiaty ? fajnie
lubię pooglądać u Was, ale jakoś sama nie mam ochoty na te moje kwiaty z tamtej wiosny... czekam na prawdziwe czyli tegoroczne...
EPODLAS 08:47, 19 lut 2013

marzena napisał(a)
Bożenko, no to mamy podobnie, śnieg nadal...ale widzę, że wrzucasz kolory i kwiaty ? fajnie
lubię pooglądać u Was, ale jakoś sama nie mam ochoty na te moje kwiaty z tamtej wiosny... czekam na prawdziwe czyli tegoroczne...

Marzenko, u nas to dopiero zima dała czadu. Nasypało śniegu, że mój piesek ledwie znalazł miejsce na siusiu. Ale nie jest zimno.
Ja też z utęsknieniem czekam na tegoroczne kwiaty. Najlepiej lubię ten moment i zobaczę wychodzące roślinki z ziemi. To jest dopiero frajda. Na razie oglądam zdjęcia no i przy okazji coś wstawię na forum. Jakoś zimę trzeba przeżyć
Madziarzeszow 08:51, 19 lut 2013

Witaj,
Piękne zdjęcia a jeszcze piękniej u Ciebie !
Śliczne rabatki z iglakami, bardzo mi się podobają..
Każdy ogląda zdjęcia i przywołuję wspomnienia och